2777
2789
عنوان

شما رو به خدا یه چیزی بگید آروم شم

87 بازدید | 11 پست

با شوهرم دعوام شده چند روز پیش سر هیچی یعنی دعواهامون خیلی علت‌های مزخرفی داره. همش گریه می‌کنم  احساس می‌کنم تنهام  وبدبخت ترین ادمم که انقدر ضعیفم.خیلی اوضام بده شما رو به خدا قسم میدم برام دعا کنید حالم بهتر شه با شوهرم آشتی کنیم اگه دعایی چیزی بلدید بهم بگید برای آشتی با شوهر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اروم باش سعی کن کل کل نکنی اروم باهاش حرف بزنی بلاخره شوهرته بهتر میدونی ک با چیا خوشحال میشه 

ذکر یا ودود خیلی خوبه 1001بار رو یک چیز شیرین بخون هم خودت بخور هم شوهرت سوره مزمل رو بخون روزی سهبار ب نیتع اینکه مهر محبت بینتون زیاد بشع  میری حمام غسل صبر بکن ک صبور بشی نمازتو بخون هیچکس اندازه اون بالا سریت ارومت نمیکنه دعا کن گریه کن قران بخون 

مرسی عزیز دلم حرفات خیلی آرومم کرد ایشالا تو زندگیت غم نبینی

فداتشم گلم تو همه ی زندگی هاغم هست ناراحتی هست سعی کن خودتو نبازی اگ بحث و دعوا نباشع ما انسان ها قدر روزای خوب و نمیدونیم سعی کن با شوهرت خوب باشی بهش محبت کن با چیزای ک داری خوش بگذرون این دنیا ارزش ناراحتی و اوقات تلخی رو ندارع ما از دو دقه بعدمون خبر نداریم براچی وقتی میتونی خوش باشی با همسرت دعوا میکنی همه چیز ب مرور با گذشت زمان حل میشع 

برا منم دعا کن منم کم ناراحتی تو زندگیم ندارم 💖

سر خروپف کردنش سر پول ندادنش سر چیزهای خیلی مزخرف

این پول ندادن مالع همه هست عزیزم منم الان شوهرم پول نمیدع بهم ولی مجبورم زندکی کنم همینه زندگی بالا پایین زیاد دارع یک بگذره خودش درست میشه شاید شرایط اینو ندارع ک بهت پول بده

چند سالته؟؟؟ 

چند وقته خونه داری؟ 

بچه داری؟