2777
2789

اره 

یه بار که خیلی خیلی دلم شکست 

کادو نبود ولی خانوادم با خواهرم از شهرستان میومدن وقت ناهار میرسیدن اومدم کار کنم خستگشون در بره از بیرون نرن به غذا درست کردن زنگ زدم گفتم اوندید بیاید خونه ما من ناهار درست میکنم با کلی خوشحالی که خواهرم بعد چند ماه میبینم براشون کباب تدارک دیدم خواهرم اومد گفت تو شعور نداری ما خسته کوفته از بیرون اوندیم تو راه بودیم بیایم اینجا  خیییییلی گریه کردم دلم شکست  بعد اصلا رسمی هم نیستم خیلی خودمونه تو خونمون

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زدم تو ذوقش چون بارها بش گفتم امادگی رویارویی با خانوادتو ندارم

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

برادرزاده هامم سورپرایز کردم مثلا تولدشون یه بار دو تا دوچرحه خریدم قایم کردم تو اتاق بع  گفتم برید کادوتون تو اتاق از خوشحالی فقط جیغ میکشیدن یه بارم براشون تبلت خریدم جز خانوادم کسی و سورپرایز نکردم😅

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

آره ، یه بیشعوری رو واسش ساعت گرفتم گفت من نمیندازم میدم به داداشم😂🤦

کاربری دوم ، ولی اصلا پشیمون نیستم چون حق گفتم  زرد_چوبه هستم ، دو هفته تعلیق شدم دوباره ظرف یه هفته یه ماه تعلیقم کردن 😕😂
خدا رحمتشون کنه،چقد خوب ک ایقد خوشحالشون میکردی

ممنون عزیزم

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
من بودم پس می‌گرفتم😂

دیگه نمیشد ، دید ناراحت شدم گفت شوخی کردم زر میزد ولی 

کاربری دوم ، ولی اصلا پشیمون نیستم چون حق گفتم  زرد_چوبه هستم ، دو هفته تعلیق شدم دوباره ظرف یه هفته یه ماه تعلیقم کردن 😕😂