2777
2789
عنوان

دخترای شاغل خواهان شون زیاده

1566 بازدید | 49 پست

ما چندتا همکلاسی هستیم تو مقطع سه تاشون معلم هستن یکی شون هم جدیدا استخدام شده چقدر خواهان و‌ خواستگار دارن!!!

ما که بیکار و دانشجوی ساده ایم خواهان نداریم….پسرا از دخترا بدتر شدن دنبال دختر شاغل(رسمی معلم)هستن

طبیعی هست 

هم بخاطر درامد هم بخاطر شان اجتماعی 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب الان دخترا فقط میگن طرف پول داشته باشه،

خب پسرا هم میگن مگه ما چلاقیم شرط نذاریم😕

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

دخترای معلم همیشه خواستگار زیاد داشتن چون شغلشون نیمه وقته و تعطیلی زیاد دارن، مردم میگن این خانم هم شاغله هم خانه دار. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

من خودم شاغلم شغلم ازاد بیمه دارم پس اندازم دارم 😂کو خواهان والا خیاطی اشپزی خودارایی شطرنج بلدم روزمه کاری دارم 

خداوند افریننده نامکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات است بر ناممکن ها میگرید

دخترا مگه مادیات براشون مهم نیست؟!!

الان بایه حقوق کارمندی یا کارگری نمیشه زندگی چرخوند مجبورن دنبال خانم شاغل باشن

مشاغل آزاد هم اوضاعشون تعریفی ندارد مگه اینکه داماد تحت حمایت و سرمایه ی  پدرش باشن

نه والا خیلیام اینجور نیستن کم نیست تو محیط کار و فامیل دختر کارمند سن بالا که مجرد مونده بخاطر نداشتن خواستگار ایده ال واسه همه یکجور نیست !!! ولی خب بخاطر درامدشون خواستگار دارن یسریا 

مفت خور زیاد شده زن بره کار کنه بکنه تو حلق اینا ،،به نظرم  مردی که به طمع حقوق میاد کنسله

مفت خور !!!

دخترا مگه مادیات براشون مهم نیست؟!!

الان بایه حقوق کارمندی یا کارگری نمیشه زندگی چرخوند مجبورن دنبال خانم شاغل باشن

مشاغل آزاد هم اوضاعشون تعریفی ندارد مگه اینکه داماد تحت حمایت و سرمایه ی  پدرش باشن