2777
2789
عنوان

۲ جلسه رفتم لیزر بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 33 پست
موهات رشد میکرد؟ زیر پوستی نیستن ببین کوتاهن و رشد نمیکنن انگار با ژیلت زدم دیگه رشد نکردن میگیرمشو ...

ببین نکن . اصلا شیو هم نکن ، تا شبی که میخوای بری لیزر 

تحمل کن ، نتیجش انشالله خوبه 

من دستم نسبت به جلسه اول ۸۰ درصد موهای زیر پوستیم رفته نیست . ولی پاهام هست  به نظر خودم بعد ا ...

منم مشکل فقط پاهامه بقیه بدنم اوکیه.. 

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره جای خیلی خوبی رفتم بهترین جای خوزستان ک بلاگرای بزرگ و ادمای معروف میرن کلی هزینشه هعی. 

ببین چون اولشه اینطوریه.بگذره کامل میریزه اصلا دیگه درنمیاد.فقط سروقت برو کاملم شیوکن

موهات رشد میکرد؟ زیر پوستی نیستن ببین کوتاهن و رشد نمیکنن انگار با ژیلت زدم دیگه رشد نکردن میگیرمشو ...

آره تا ی اندازه رشد میکنه بعد میریزه یا لیف بکشی کنده میشه  یعنی لیزر اثر کرده وقتی با دست میتونی از ریشه در بیاری موها سوخته خیالت راحت 🤌

نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨
آره تا ی اندازه رشد میکنه بعد میریزه یا لیف بکشی کنده میشه  یعنی لیزر اثر کرده وقتی با دست میتو ...

اره با دست ب راحتی درمیاد ولی اینطوری موندن خیلی زشتن دونه دونه ک نمیتونم درش بیارم

مرسی عزیزم💜

ببین نکن . اصلا شیو هم نکن ، تا شبی که میخوای بری لیزر  تحمل کن ، نتیجش انشالله خوبه

شیو ک ن نمیکنم گلم.

ممنون 

ببین چون اولشه اینطوریه.بگذره کامل میریزه اصلا دیگه درنمیاد.فقط سروقت برو کاملم شیوکن

ممنون عزیزم اره

فول بادی چندع؟

میگن ۱۴۵۰ ولی الکی میگن خیلی خیلیییی بیشتر میگیرن. 

من نواحی رفتم. 

این دستگاه فول بادی هزینش چنده!؟ هر ماهه!؟

ن هرماه نیست چون دستگاه خیلی قویه و رشد موها خیلی کمه.. ۴۰ روز ۴۵ روز یک باره ک باز هی بیشتر میشه مثلن اولین بار ۴۰ روز بود باره دوم شد ۴۵ روز و بیشتر 

اره با دست ب راحتی درمیاد ولی اینطوری موندن خیلی زشتن دونه دونه ک نمیتونم درش بیارم مرسی عزیزم💜

من میرم حموم لیف میزنم میریزه اگه خیلی حساسی ژیلت بکش 

نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨
من میرم حموم لیف میزنم میریزه اگه خیلی حساسی ژیلت بکش 

ن ژیلت نمیکشم چون اصلا رشد نکردن ک ژیلت بکشم انگار ک تازه ژیلت زده باشم دقیقا اینطوره..