2777
2789

بچه ها من ازدواج دومم هست

چون پسر ۶ ساله دارم کمتر کسی قبول میکنه

تا الان چن نفر بودن

ولی یا دو تا بچه داشته

یا یکی 

ملاکم ایمان طرف و اخلاق خونه و ماشین داشته باشه

شغل ثابت

اگر پسری هم سن پسر خودم داشت مشکلی نداره

ولی دو تا نه

خواهشن بیایین نظر بدین

۳۳ سالم

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

چه کتابی یا چه راه حلی دارید

واقعا مستاصل شدم

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توقع خونه داشتن خیلی پرتوقعی هست حتی ماشین داشتن هم پرتوقعی هست

طرف فرض کن ۴۰ یا ۵۰ سالشه و هنوز نتونسته

خونه بخره

توقع زیادی

همین میشه

چی همین میشه

والا برا ما مجرداشم از این کیسا نیست 🚶‍♀️😂بد زمونه ایه 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
خودتون چی دارین از لحاظ شغل و دارایی با ۳۳ سال سن و تحصیلات  در همون حدم توقع داشته باشید

من عزیزم

خونه دارم ولی ماشین نه

ولی بخوام میتونم ماشین بخرم

توقع خونه داشتن خیلی پرتوقعی هست حتی ماشین داشتن هم پرتوقعی هست

چرا اینو میگی

خودتون دارید خونه یا ماشین