2777
2789

خیلی دوس دارم بارداربشم وواقعا دلم مادرم شدن میخواد ازته دل، 29سالمه و سه سال ازدواج کردم اما قبلا پانیک داشتم الان پانیکم کامل خوب شده فقط هنوزاظطراب دارم مثلا اظطراب ازدکتررفتن چک کردن فشارخون وحشت اتاق عمل ترس نیس میدونم ترس عادی من یه حالت اظطراب میگیرم توروخدا کسی بوده بااین شرایط باردارشده باشه خیلی به کمک وحرفاتون احتیاج دارم به نظرتون چیکارکنم تا الان اقدام نکردم برای بارداری

باردار شدن ک میشه شد.

اما ممکنه مراحل آزمایشات و سونو و.. ک برای تشخیص سالم بودن فرزندتون بسیار مهمه بخاطر اضطراب شما ب خوبی انجام نشه.

و حتی شاید همه ب خوبی انجام بشه تو تربیت فرزندتون ب مشکل بخورید عزیزم.

بهتره اول مراحل درمانتون رو طی کنید بعد اقدام کنید.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورتون چیه سونووازمایشات به خوبی انجام نشه میشه توضیح بدی

مگه نمیگید از آزمایش دادن و عمل و اینا هراس دارید؟

میگم شاید بخاطر هراستون اجازه ندید انجام بدن یا حتی ببینن اینجوری هستید بگن زودتر تموم شه بره و حساسیت ب خرج ندن.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اها خب به نظرتون برای درمانم برم پیش روانشناس؟ یعنی حل میشه این حس ها

حتما برید عزیزم

بله قطعا ، اگ پیگیر باشید و روانشناس خوب و باتجربه ای انتخاب کنید