بچه ها من یه پسر سه سال و نیمه دارم تو خیابون داشتیم باهم میرفتیم یه پسر 10 ساله افغانی از پشت تو پیاده رو با دوچرخه زد به پای بچم قیافه اش هم شبیه بچه های شر بود بعد اینکه زد گفت گمشو کنار دیگه منم عصبانی شدم گفتم آدم باش و با پام کوبیدم محکم به دوچرخه اش افتاد زمین بعد سریع بلند شد تف کرد تو صورتم انقدر ناراحت شدم که حد نداشت تا حالا کسی باهام اینکارو نکرده بود یه چک بهش زدم رفت ولی همیجوری که میرفت فوحش های بد بد که من حتی روم نمیشه بگم بهم میداد کلا آبرومو برد اومدم همونجا ماسکمو انداختم دور اومدم خونه خونه چادر و شالمو شستم زنگ زدم به شوهرم تعریف کردم که مثلا آروم شم اما کلی دعوام کرد که در شأن یک خانوم نیست تو خیابون اینجوری کنه من که نمیخواستم دعوا کنم بخدا من کلا دختر آروم و بی زبونیم همیشه تو سرم کوبیدن اما ایندفعه پای بچمو زد بچم گریه کرد پاش زخم شده حالم بده شما جای من بودید چکار میکردید
وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟ وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟ چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
حقیقتش با برخوردی که اون پسره داشته منم بودم همینکارو میکردم. فقط بعدش به هیچ وجه به شوهرم حرفی نمیزدم. هر اتفاقی که افتاد قرار نیست به بقیه بگیم که. البته اینم بگم من کلا آدم آرومی نیستم. به خصوص درمورد بچههام. کسی اذیتشون کنه پدرشو درمیارم.
حق داشتی تو مادر هستی و در برابر کسی که بچه ات رو اذیت کرده عکسالعمل نشون دادی
میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا میکنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری میآید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲