2777
2789

سرماخوردگیه بدی گرفته بود و بدجور لاغر شده از اولم خیلی بدغذا بود چی بدم بش یکم چاق شه هرکی میبینه میگ لاغر شده ،شربت اشتهااورد یا مجعجون یا چی میدونین ممنون میشم بگین

باریج انار و نعناع

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتها اور معجون خخخخ

شربت شیره انگور 

( فکررکنم اردبیلیا )ی نوع خاگینه دارن خیلی اسونه  و‌مقوی و مفید ه 

میا وعده عالیه  بچتونم قطعا خوشش میاد اگه تونت پیدا نکردی‌بگو برات تایپ کنم 

اشتها اوره؟با طعم نعناع و اناره؟

بله.اشتهاآوره.

دوطعم داره

یکی انار

یکی انار و نعناع

دومی خیلی بهتره

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...

عزیزم دقیقا مثل پسر من .مریض شد با قد ۱۱۵ سانت شد ۱۴ کیلو 

اینارو بهش میدم بهتر شده خداروشکر 

بلدرچین به صورت سوپ اگه نخورد با برنج مثل پلو مرغ 

دمنوش آویشن و پونه 

دمنوش چایی کوهی و گل گاو زبان 

خیار و گوجه ممنوع 

میان وعده حتما لقمه کره یا حلوا ارده 

سیب زمینی آب پز 

آناناس چون گرمه بهش زیاد دادم این مدت 

چون پسر من خیلی سردی خوره 

آب و عسل و گلاب 

الحمدالله الان شده ۱۷ کیلو