2777
2789
عنوان

دعوا من و شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 33 پست

اسی تاحالا باهم تنها بودین بفهمی مزاجش چطوریه؟ تمایل داره ب عشق بازی؟ اصن راجبش حرف میزنه؟ اینا خیلی مهمن عجیبه ک لقمه آماده بود و نیومد.. 

کار خوب خدا درست کنه، سلطان محمود خر کیه 🙂🙂🙂🙂
چ بد😥خجالتیه یا کلا سردمزاجع؟؟

نمیدونم چشه ۳ سال عقدیم دین خجالت چرا

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست نداره یا هر روز همو میبینین

سر چند هفته میبینم 

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
شاید مشکل جنسی داره نمیخاد تنها باشید متوجه بشی

نه ندارع

اسی تاحالا باهم تنها بودین بفهمی مزاجش چطوریه؟ تمایل داره ب عشق بازی؟ اصن راجبش حرف میزنه؟ اینا خیلی ...

آره دوست داره

وااااا😐نرمال نیی بشین باهاش حرف بزن ببین چشه  ببخشید میپرسم ، راب.طه یا معاش.قه دارید؟؟

رابطه کامل نه

سر چند هفته میبینم 

زیاد پیگیرش نباش ولش کن هر وقت خواست بیاد بزار اون التماس کنه پیگیرت باشه

یه مدت اینکارو بکن اگه درس نشد یه فکری بکن

که بعد عروسی نمونی 

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
متاسفم برای نامزدت

ازش خبلبیییی بدم میاد دود دیگه التماس نمی کنمش امشب میره برام خانواده اش میاره خب می خوان چیکار خانواده اش هاااا خیلیییی اشغالن خیلیییییی  روانی شدم از دستشون سه سااه