2777
2789

شوهرم کارش شیفتی هست 3روز کامل یه شهر دیگه کار میکنه 3روز کامل هم استراحتشه خونس دارم با این وضعیت جون به لب میشم دارم میمیرم ازون بدتر وقتی میره سرکار زیاد زنگ نمیزنه از دیروز ظهر ک خودم زنگ زدم یگه زنگ نزده میخوام اگه زنگ زد یا جوابشو ندم بهش پیام بدم دیگه لازم نکزده حالاهم زنگ بزنه یاهم جواب بدم همینو پشت تلفن ببگم و قطع کنم... یعنی اینقدر براش بی ارزش شدم ک حتی به خودش زحمت زنگ زدنم نمیده؟ خانما چیکارکنم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید یه سره تو مستراس دستش بنده چتونه تا یه چی میشه بی ایرزیش شیدیم بی ایرزیش شیدیم 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🤕

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

سیاست بخرج بده بزنگ با خوشرویی قربون صدقه ش برو بگو عزیزم خیلی منتظرت بودم زنگ بزنی دلم تنگ شده برا ...

به خدا قبلا بارها اینجوری بهش گفتم اوایل یه مشت بهونه میاورد که کار داشتم سرم شلوغ بود و... اما الانا دیگه به روی خودشم نمیاره این روشارو گذروندم

شاید یه سره تو مستراس دستش بنده چتونه تا یه چی میشه بی ایرزیش شیدیم بی ایرزیش شیدیم 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🤕

اخه کار دیروز و امروزش نیست هر شیفت همین مشکلو باهاش دارم اخه چرا وقتی 3شبانه روز ازم دوره به خودش زحمت زنگ زدن نمیده همش من باید زنگ بزنم

اخه کار دیروز و امروزش نیست هر شیفت همین مشکلو باهاش دارم اخه چرا وقتی 3شبانه روز ازم دوره به خودش ز ...

در کل اخلاقش چطوره؟؟

من برادر شوهرم ی ماه بره جایی زنگ نمیزنه جاریم.

ولی هب در کل روابطشون خوبه.

جاریم هم عادت کرده دیگه

روزی چند بار زنگ می زد؟

قبل عقد زیاااد از صبح تا شب باهم حرف میزدیم بعد عقد کمتر شد به شدت چون دیدارامون حضوری بود دیگه... الانم ک 6ماهه عروسی کردیم همش من زنگ میزنم اون روزی یه بار فقط تو یک شبانه روز حتی اگه خودم دوسه بار زنگ بزنم دیگع خودش همون یک بارم زنگ نمیزنه