2777
2789
عنوان

مادر نامزدم پشت تلفن من و…😭😭

328 بازدید | 8 پست

ینی دهن من و رسماااا سرویس کرد

اونم سر چی تورو خدا شما قضاوت کنین اگه نامزددتون تو گروه دانشگاه بین ۲۰ تا پسر و دختر بره ب چهار تا دختر پیام بفرسته شما ناراحت نمیشین ک چرا ب شما نگفته؟؟؟؟؟

منی ک هر چی میشه میگممممم

رفتم ب مادرش گفتم گفت ضعیییفی تو منت پسر من و همه میکشن فلان 

هستین بقیه اش و بزارم😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه به نامزدت اعتماد داری و پسرخوبیه لازم نیست سر دانشگاه و گروهای دانشگاهی این بحثا و داستانارو راه بندازی. 

اگه نداری و میدونی کمبود دختر داره بهتره ادامه ندی

Learn to live alone

کی بهتون گفته جیک و پوک زندگیتون رو باید گله کنید و به مادر خودتون و همسرتون بگید ...؟

زندگی مشترک یعنی شما نفر اول زندگی همسرتونید و برعکس ...یعنی هیشکی نباید بینتون باشه ..یعنی خواسته هاتون رو با هم مطرح کنید یا خودتون دو تا باید حل کنید یا تمامش کنید ...خیلی خنده داره شکایت کردن ...دختر کلاس اولی من میگه خانم مون میگه شکایت نکنید پیش من خودتون مشکل رو حل کنید ...بچه کلاس اولی اینو بلده

امید آخرین چیزیست که میمیرد

همه مادرا طرف پسرشونو می گیرن. اونی بد میشه تویی.

وقتی تو کوچک ترین بحث ها و دعواهارو پیش مادرش میگی یعنی بهش اجازه دادی تو همه مسائل زندگیتون دخالت کنه

همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔