2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون دختر خوشگل احتمال خواستگار خوب بهتر داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1492 بازدید | 70 پست
ظاهر و پدر پولدار

عزیزم پیام قبلیمو میخونی و راهنماییم میکنی لطفا.

پسری که از اول میگه ظاهر برام خیلی مهمه چجور آدمیه؟

میدونم دختر و پسر باید ظاهر همدیگه رو بپسندن ولی ایشون یه جوری به خوشگلی تاکید داره که من به شک افتادم

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم پیام قبلیمو میخونی و راهنماییم میکنی لطفا. پسری که از اول میگه ظاهر برام خیلی مهمه چجور آدمیه ...

خوب مشخصه مادی گراست ظاهر بینو احتمال دنبال پول وموقعیت ولی بازم برو ببینش و حرفاشو بشنو معیارهای دیگرو هم بپرس

تنها تنهایی است که تنهایت نمیگذارد
حالا فقط به خاطر خوشگلی شاید نباشه ولی اگه نپسنده مطمعنا معیارهای دیگشو توجه نمیکنه، باید بری ببینیش ...

یه دکترو بخاطر اینکه از ظاهرش خوشش نیومد رد کرد.از طرف دیگه میگه اخلاق هم برام مهمه.من گیج شدم از دستش.

خودش چشم رنگیه قد بلند منم دقیقا همین خصوصیاتو دارم ولی اون خیلی به رنگ چشم و خوشگلیش مینازه

بستگی داره من دو تا خواهر خوشگل میشناسم 

یکی شوهرش تو کارش موفق درآمد خیلی خوبی داره خونه و ماشین داشته عاشق زنشه 

اون یکی خواهر شوهرش از اول اوضاع معمولی داشت هی بدتر داشت الان که دیگه غرق اعتیاد حتی کار هم نمیکنه درست حسابی زن مجبوره کارگری کنه خرج خودش و بچه شو بده

کلا ازدواج شانسی ولی خب خوشگلی که زرنگ باشه محیط زندگیش هم خوب باشه شانسش بالاست

یه دختر دکترو بخاطر اینکه از ظاهرش خوشش نیومد رد کرد.از طرف دیگه میگه اخلاق هم برام مهمه.من گیج شدم ...

دیگه ببین با اخلاقاش میتونی کنار بیای،منکه دید خوبی بهش ندارم

تا خوشبختی چی باشه

خوش کلا معمولا با پسردایی ازدواج میکنن اولین ملاکشون زیبایی هست وبیشتر افراد ظاهر پسندی هستن تا اخلاق باشخصیت گرا 

وبلعکس دخترهای معمولی شاید کم خواستگار داشته باشن و شاید یدونه همون یکنفر ویژگی هایی غیر از زیبایی براشون اولویت هست 

حالا فک کن این دونفر در طی حادثه ای زیباییشون رو از دست بدن تصور کن شوهراشون چ واکنشی دارن

خوب مشخصه مادی گراست ظاهر بینو احتمال دنبال پول وموقعیت ولی بازم برو ببینش و حرفاشو بشنو معیارهای دی ...

نه مادیات براش مهم نیست‌‌.خودش وضع مالیش خیلی خوبه.من یکم پایین ترم ازش ولی تو حرفاش اصلا فخر فروشی نمیکنه عادی صحبت میکنه‌.

من فقط مشکلم به تاکید زیاد از حدش روی ظاهره

دیگه ببین با اخلاقاش میتونی کنار بیای،منکه دید خوبی بهش ندارم

بجز تاکیدش به خوشگلی اخلاقش ایراد دیگه ای نداره.تحقیق کردم درموردش همه ازش تعریف میکنن خیلی قابل اعتماده و محترمه برای همه

بجز تاکیدش به خوشگلی اخلاقش ایراد دیگه ای نداره.تحقیق کردم درموردش همه ازش تعریف میکنن خیلی قابل اعت ...

خوب ملاکش خوشگلیه دیگه باید سعی کنی همیشه خوشگل بمونی

بجز تاکیدش به خوشگلی اخلاقش ایراد دیگه ای نداره.تحقیق کردم درموردش همه ازش تعریف میکنن خیلی قابل اعت ...

باز خوبه این خودش خوشگله دنبال خوشگلم میگرده،بیشتریا خودشون زشتن ولی دنبال خوشگل میگردن

خوب ملاکش خوشگلیه دیگه باید سعی کنی همیشه خوشگل بمونی

آخه نمیشه که همیشه در هر شرایطی خوشگل باشم.سن بالا میره از زیبایی کم میشه.بالاخره یه روزایی آدم خسته ست حوصله نداره به خودش برسه.بچه دار بشیم نمیتونم همیشه آرایش کرده و زیبا باشم.تو زندگی هزار جور اتفاق ممکنه بیفته

باز خوبه این خودش خوشگله دنبال خوشگلم میگرده،بیشتریا خودشون زشتن ولی دنبال خوشگل میگردن

آره خودش ظاهرش خیلی خوبه انصافا. اخلاقش هم به جز همین یه مورد ایراد دیگه ای نداره از هرکی درموردش پرسیدم خوب گفتن ازش.بدجور دو دل شدم نه میتونم قبولش کنم نه میتونم ردش کنم😑😑

اگه بداخلاق بود راحت ردش میکردم ولی آخه اخلاق و رفتارش خوبه مهربونه

نه شخصیت زیبا و آبرو هست که پسرهای ازدواجی رو جذب میکنه

والا من هم خانواده با آبرویی دارم هم قیافم خوبه 

ولی تا حالا حتی ی خواستگارم نداشتم

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین