2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختره یه زندگی معمولی داشت. دیپلم گرفته بود و نمیخواست بره دانشگاه دنبال شوهر میگشت. خوشگل طبیعیه.

پسره مولتی میلیاردره همه چی داره ولی ظاهرش افتضاحه اخلاقشم طوری که میگن اصلا خوب نیست. حتی ماه به ماه میره سفر و کاری با زن و بچش نداره ولی از نظر مالی کم نمیذاره و اونم راضیه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بابای من متوسطه خونه ماشین همچی داره نرماله ،شوهرم پولدار تره چند برابر ، ولی مثلا دایی های خودم خیلی پولدارن ولی مثلا پدر خانم هاشون کارگرن ، سمت ما زیاد هست اینطوری چونکه پول داشتن خانواده دختر ملاک نیست تو اقوام ما بیشتر دنبال دخترای خوب و باحیا و خانواده دار میگردن 

من تا حالا هر چی از این موردا دیدم فهمیدم اگه شوهر پولدار میخوای باید قید یه چیزایی رو هم بزنی . مثلا زن آشنامون با وجود اینکه میدونه شوهرش دختربازه اما واسش مهم نیست اصلا . کلا به شوهرش کاری نداره روزش به مهمونی و خرید و کافه میگذره با دوستاش . 

من اینو قبول ندارم 

اگر خانم پولدارتر باشه هر دو اذیت میشن خانم چون نیازهاش کامل برطرف نمیشه اقا چون همش سرکوفت میخوره/اقا اگر پولدار تر باشه با نگاه تحقیر به خانم نگاه میکنه و رضایت از زندگی هم برای خانم هم برای اقا مشکل داره(این برای اکثریت مصداقه شاید از بین هزاران یه نفر باشه که خوب باشن با هم )

یعنی شما اگه یه پسر بیکار که نون خوردن نداره هم بیاد ازدواج میکنی باهاش؟

من خودم پسرم  

معلومه اگه دختر بودم با همچین شخصی ازدواج نمیکردم مگر خودم پولدار بودم وطرف مورد علاقم بود

روی کلماتم بتادین بزن    آماده شو اومدم ببرمت اون دنیا