2777
2789
نمیدونم والا ..دکترا یه چیزی دیگه میگن .طب ستنی یه چیزه دیگه ..رحم گرم ..میگن لکه بینی نداری هیچ وقت ...

من لک ندارم اثلا ولی دوماهه پریودم جلو میوفته ماه قبل ۲روز این ماه ۶روز جلو افتاد و خون ریزیم روشن بود لک ندارم اثلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی برای زود باردار شدن خوبه این زود پری شدن؟؟؟

خوبی داره دیگه داره رحم آمادگی پیدا میکنه بالا نوشتم ..اگه نگرانی تمام آزمایشا رو انجام بده وسونو مطمئن باش هیچی نیست  ..رحم منتظره نی نیه ..اگه شوهرت مشکل نداشته باشه که دیگه ماهای دیگه بارداری هست .

خوبی داره دیگه داره رحم آمادگی پیدا میکنه بالا نوشتم ..اگه نگرانی تمام آزمایشا رو انجام بده وسونو مط ...

۶ماهه زایمان کردم ماه سوم اقدامم و سونو دادم این ماه گفت مث همیشه پلی کیست بود کیستای ریز داری

من لک ندارم اثلا ولی دوماهه پریودم جلو میوفته ماه قبل ۲روز این ماه ۶روز جلو افتاد و خون ریزیم روشن ب ...

منم ۲ ماهه همینجوری میشم.فک کردم واس تغییر فصله

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

۶ماهه زایمان کردم ماه سوم اقدامم و سونو دادم این ماه گفت مث همیشه پلی کیست بود کیستای ریز داری

خب پس کیست داری ..میدونی وقتی کیستای ریز ریز میزنه یعنی چی ..یعنی اقدام بودی نگرفته ..شده کیستای ریز . من از دکترسوال کردم اینارو میگه.قرص ال دی بگو برات نویسه ..البته با کیست م بارداری بوجود میاد فکر نکنی چون کیست داری باردار نمیشی ..ولی تو بارداری اذیت میشی بخاطر کیستا سریع بگو برات دارو تجویز کنه باردار نشده باشی حالا...برو دوباره یه سونو ازمایش بتا.ولی علائمت مثله اونایی که کیست دارن نیست ...رنگ پری واینا زود پری شدن ..چون اگه کیست باشه لکه بینی داری ..پریودتم نامنظمه