بچها دیشب یه تاپیک زدم راجب اتفاقی که دیروز عصر افتاده بود....اگه نمیدونین تاپیک قبلو بخونین لطفا و کمکم کنین...این پسره سمج ولم نمیکنه...بخدا من پشت کنکورم همینجوریش تمرکزمو سخت جمع میکنم این آدم از هر کجا بلاک میکنم یا تو یه اپلیکیشن دیگه یا با شماره دیگش پزام میده و همشم حرفش اینه بخدا قصد بدی ندارم...بهت علاقه دارم...نیومدم بگم چون تو رابطه بودم و نمیخاستم دل نگین و بشکنم و توام از من بدت ییاد ....علاوه بر اون از بابتت مطمن نبودم چون قبلنا که سعی میکردم نزدیکترشیم تو نمیخاستی...حالا من اصلا کاری ندارم ولی منظورش ۱۴،۱۵ سالگی منه که اصلا من نمیدونستم رابطه چیه!
ولی کلا بدی هیچوقت ازش ندیدم...اما واقعا با این اتفاقایی که افتاده و شرایطی که دارم نمیخام بش فک کنم و اصلا شرایط رابطه با هیچکسو نه دارم نه میخام که داشته باشم
واقعا میترسم که برام بدشه اینم هی پیام میده از هرجا بلاکش کنم...خانوادمم رو این مسائل حساسن ، مخصوصا که الانم درگیریم درسه...و خودمم نمیخام تمرکزم بپره...از طرفی گوشیم نمیتونم خاموش کنم چون کلی جزوه و کتاب تو گوشیمه یا سر کلاس آنلاینم...
بگین چیکار کنم که دیگه پیام نده؟چی بش بگم؟بنظرتون به دوستم بگم ؟هرچند که واقعا حس خوبی نسبت به گفتن بهش ندارم چون میترسم بدتر داستان شه