2777
2789
عنوان

همونیم که دیشب که راجب...

366 بازدید | 8 پست

بچها دیشب یه تاپیک زدم راجب اتفاقی که دیروز عصر افتاده بود....اگه نمیدونین تاپیک قبلو بخونین لطفا و کمکم کنین...این پسره سمج ولم نمیکنه...بخدا من پشت کنکورم همینجوریش تمرکزمو سخت جمع میکنم این آدم از هر کجا بلاک میکنم یا تو یه اپلیکیشن دیگه یا با شماره دیگش پزام میده و همشم حرفش اینه بخدا قصد بدی ندارم...بهت علاقه دارم...نیومدم بگم چون تو رابطه بودم و نمیخاستم دل نگین و بشکنم و توام از من بدت ییاد ....علاوه بر اون از بابتت مطمن نبودم چون قبلنا که سعی میکردم نزدیکترشیم تو نمیخاستی...حالا من اصلا کاری ندارم ولی منظورش ۱۴،۱۵ سالگی منه که اصلا من نمیدونستم رابطه چیه!

ولی کلا بدی هیچوقت ازش ندیدم...اما واقعا با این اتفاقایی که افتاده و شرایطی که دارم نمیخام بش فک کنم و اصلا شرایط رابطه با هیچکسو نه دارم نه میخام که داشته باشم

واقعا میترسم که برام بدشه اینم هی پیام میده از هرجا بلاکش کنم...خانوادمم رو این مسائل حساسن ، مخصوصا که الانم درگیریم درسه...و خودمم نمیخام تمرکزم بپره...از طرفی گوشیم نمیتونم خاموش کنم چون کلی جزوه و کتاب تو گوشیمه یا سر کلاس آنلاینم...

بگین چیکار کنم که دیگه پیام نده؟چی بش بگم؟بنظرتون به دوستم بگم ؟هرچند که واقعا حس خوبی نسبت به گفتن بهش ندارم چون میترسم بدتر داستان شه

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا نمیدونم خب اگه علاقه داری بهش چرا جوابشو نمیدی

من اصلا حس خاصی بهش ندارم...دوست بچگیمه و همسایه بودیم...حس دوستی اونطوری رو بهش دارم و چیز حاصی نیست تو دلم...و اینکه میگم اصلا نمیخام با این اتفاقایی که افتاده وارد رابطه شم و شرایطشم ندارم...

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت

اگه دوستش داری بهش بگو فعلا من کنکور دارم و شرایطم سخته میخام تمام تمرکزم روی کنکور باشه و نمی‌خوام ذهنم درگیر روابط احساسی بشه از این شرایط بیرون بیام اونوقت دیگه...

اگه دوستش داری بهش بگو فعلا من کنکور دارم و شرایطم سخته میخام تمام تمرکزم روی کنکور باشه و نمی ...

اهوم آره...ولی الان که فک میکنم بنظرتون بعدها اگه همچین چیزی شد دوستم ناراحت نمیشه؟همه چیزو نمیندازه تقصیر من؟

البته اگه رابطه ای ایجادشه...چون الان که حس اونطور علاقه به هیچکس ندارم

اهوم آره...ولی الان که فک میکنم بنظرتون بعدها اگه همچین چیزی شد دوستم ناراحت نمیشه؟همه چیزو نمیندازه ...

والا نمی‌دونم بهش بگو فعلا من هیچ جوابی ندارم تا موقعی که شرایطم تغییر کنه یه جواب سربالایی بهش بده تا فعلا دست از سرت برداره چون کنکور مهمتره اگه درگیر روابط بشی مطمئم به درس خوندن ضربه میزنه الآنم سه ماه بیشتر نمونده تا کنکور

اهوم آره...ولی الان که فک میکنم بنظرتون بعدها اگه همچین چیزی شد دوستم ناراحت نمیشه؟همه چیزو نمیندازه ...

شما که از شرایط آینده خبر نداری که چه اتفاقی می افته همون بهتره فعلا کنارش بزارین