2777
2789

به نظرتون من آدم ضعیفیم؟ یا این کار کار جالبی نیست؟

من خیاطم ولی کسی نمیدونه. به دلایل خیلی زیادی نمیتونم برای دیگران خیاطی کنم. آرتروزم جدیدا گرفتم....

میخواستم یه پیج راه بندازم و آموزش خیاطی بدم و به صورت پک آموزش هام رو بفروشم. ولی اصلا نمیشه. همش استرس میگیرم. بعدم میگم اصلا کسی میخره این پک های آموزشی رو؟؟؟

چرا استرس میگیری عزیزم 

خیاطی مگه عیبه؟

بعدم الان تو اینستا دیونه ها با مسخره بازی دارن خودشیرینی میکنن و طرفدار دارن اونموقع تو از خیاطی خجالت میکشی 

خانومی‌کنُ‌صبر‌کن‌بازم!...Gilda💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب به عنوان کسی که خودمم دارم کار راه میندازم تو اینستا باید بهت بگم آره میخرن فقط کیفیت ویدئو و پش ...

اگه ویدئوم خودم توش پیدا نباشم و فقط صدام باشه و یه میز روی اون کار انجام میدم فایده داره؟ 

و آها استمرار داشته باش اگر واقعا مصمم هستی چون فضای اینستا خیلی رقابتی باید صبور باشی و خلاقیت به خرج بدی ایده پیدا کنی از پیج های دیگه  ولی مهمترین چیز استمراره زود ناامید نشدن

اگه ویدئوم خودم توش پیدا نباشم و فقط صدام باشه و یه میز روی اون کار انجام میدم فایده داره؟ 

صدرصد فایده داره همه که چهره ازشون مشخص نیست فقط کار من رو بکن برو تو پیج های هم حوزه خودت ببین اونا چه ایذه هایی میدن کامنت هارو بخون ببین مردم بیشتر از چه مدل های استقبال میکنم کامنت هارو بخون ببین عمده مشکل مردم تو خیاطی چیه

خرید فالوور موثره؟؟؟ 

نه اینکار رو نکن اون فالور ها فالور های روح هستن و در نهایت اینستا پیجت رو از دسترس خارج می‌کنه چون فکر می‌کنه ربات هستی  فقط روش رو داشته باش اول کار رو بنداز به آشنا و فامیل فالو کنن