2777
2789

بچه ها جون دخترم ( چهار ماهشه) خیلی خوش اخلاق بود. تا خوابش می گرفت می بردم پیش خودم می خوابوندم و پیش پیشش می‌کردم می خوابید. الان چهار پنج شنبه مخصوصاااا سمت غروب مثلا ۷، ۸ شب به بعد، داره از خواب تلف میشه قشنگ خوابش میاد اما به شدت بد اخلاقه. همش گریه ، بعد گریه ی غر غری نه گریه مثلا گرسنگی یا چیز دیگه. 

باید دو سه ساعت به سازش برقصیم تا اخر ساعت ۱۲ بخوابه اونم با غر. 

به شدت دستشو می خوره و اتفاقی دستمو خورد قشنگ گاز می گیره. 

این تغییره خلق و خو می تونه واسه دندون باشه؟ 

بعد علامته دیگه ایی هست که منتظرش باشم؟

کی خوب میشه؟!

ببخشید طولانی شد

تغییر! 

دختر منم تو یه دوره چهار ماهگیش اینجوری شد.. الان هفت ماه و نیمشه هنوز که دندون در نیاورده

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دندون که زوده.. شاید دل در داره. شیر خودتو میدی یا شیر خشک؟ 

شیر خشک. نه گریه درد نیست

غره. بد اخلاق و نق نق می‌زنه الکی یه دفعه یه حرکتی کنی می زنه زیر گریه بعد یک ثانیه بعد می خنده عروسکشو ببینه بعد دوباره

تغییر! 
خوب شد رفتارش؟

نه بابا همچنان غر میزنه و همش میخواد باهاش بازی کنم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔