2777
2789
میدونم خودمم‌همین حرفو میزنم‌ولی‌دیگه دست و‌کمر و پاهام از کار افتادن چون همش میخواد بغلش کنی و راه ...

عزیزم بالا هم پیام گذاشتم پسرم به شدت وابسته بود مشکل گفتار پیدا مرده الان که شش سالشه همچنان درگیرشم 

هر چی کسمی دردت به گیانم امیر رضا
میدونم خودمم‌همین حرفو میزنم‌ولی‌دیگه دست و‌کمر و پاهام از کار افتادن چون همش میخواد بغلش کنی و راه ...

پسر منم همینه بعنی آنقدر گریه میکنه تازه تلویزیون هم زیاد خوشش نمیاد ولی آخه مجبورم چکار کنم 

یعنی گریه کنه بهتره ؟؟ بعدم بغلی بار آوردی و اینا همش حرفه 

ازنوزادی این بود یعنی از بیمارستان اومدیم روی پا نمیخوابید میگفت باید بلند بشی راه بری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه منم همین بود😂کلا از روز اول تو تخت بیمارستان اروم نبود 

انقدر بد میاد هی میگن بغلی بار اومده انگار ما به نوزاد گفتیم تو رو خدا از صبح به ما بچسب ببخشید حتی نگذار درست دستشویی بریم حمام که هیچچچچچچ

بخدا واینمیسته دائم بغل یا کلا میگه بشین پیشم