2777
2789
عنوان

دکتر غدد و زنان🥲

154 بازدید | 9 پست

خانما من سینه سمت راستم کیست داره بهم گفته سینه بخاطر این که دیر اومدی عفونت کرده 

ی دکتر خوب بهم معرفی کنید برن

تبلیغ نکنید ترخدا 😫 یکی که خودتون رفتین راضی بودین یا کسی رفته خوب بوده رو بهم معرفی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه سینه تو تهران دکتر حمیرا هوشمند خیلی خوبه .ونکه .اما خب چون کار زیبایی هم میکنه مطبش شلوغه و کمی اذیت میشی. باز اگر دکتر بهتر پیدا نکردی رو این دکتر حتما فکر کن.من واسه کیست رفتم پیشش  گفت مشکل خاصی نداری. دکتر زنان رفتم ارجاع داد به این..

سلام وقتتون بخیر. من کامنت شمارو درمورد کنترل جوش خوندم خیلی دقیق و کامل بود دستتون درد نکنه. فقط اون فوم صورت سیگل نوشته هاش اینه؟: 

روش نوشته: ACNPRO VITAMIN C

PURIFYING FOAM CLEANSER

OILY SKIN

پشتشم نوشته: فوم شستشوی صورت حاوی ویتامین c کنترل کننده آکنه، روشن کننده و لایه بردار ملایم

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
سلام وقتتون بخیر. من کامنت شمارو درمورد کنترل جوش خوندم خیلی دقیق و کامل بود دستتون درد نکنه. فقط او ...

عزیزم تو کامنتا زده بودم سیگل ک گفتم سبز رنگه 

اسمش رو اشتباه گفتم 

محصول اویدرمه 

سبز رنگه روشم یه E بزرگ زدن ک سفیده 

مخصوص پوست چرب  من همین ۲ روز پیش تموم کردم رفتم بگیرم ۱۵۷ تومن بود

عزیزم تو کامنتا زده بودم سیگل ک گفتم سبز رنگه  اسمش رو اشتباه گفتم  محصول اویدرمه  ...

عههه من وقتی کامنتتو دیدم تازه فوم سیگل خریده بودم (اینم سبزه) و اتفاقا هی هر روز حس میکردم اون خانومه تو نی نی سایت راست میگفتاااا چقد فوم سیگل خوبه 😂 ممنوووون. آبرسانتم میگی؟ کلا روتینت شامل چیاست خیلی کوتاه میشه لیست کنی لطفا؟ زحمتت نشه 🥲🙈

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
عههه من وقتی کامنتتو دیدم تازه فوم سیگل خریده بودم (اینم سبزه) و اتفاقا هی هر روز حس میکردم اون خانو ...

عزیزم سیگل نیست مارکش اویدرمه

اشتباه گرفتی🤣😂🤐باز خوبه اینم خوب بوده 

من اون روز اشتباهی گفتم سیگل

اویدرمه