2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین بگین موهامو ....

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیشونیت متوسطه 

ولی بنظر من چتری بهت نمیاد عکس دومی ک موهات به این حالته کجه خیلی خوبه همین بهت میاد

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
پیشونیت متوسطه  ولی بنظر من چتری بهت نمیاد عکس دومی ک موهات به این حالته کجه خیلی خوبه همین به ...

باشه پس تصویب نشد 😅

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
با عکس ندارم الان من کج زدم ولی خب هعی سرم توگوشی میریزه صورتم این نوکش میخوره بپیشونی و چشم سوراخ س ...

من نگرانیم اینه همه جا نمیشه چتری ها را ریخت بیرون و قشنگ زیر شال نمونه والا تو خونه مشکلی ندارم باهاش

عزیزم منظور شما این تاپیک بود؟  

ن گلم تاپیک بعدیش درمورد گن بودحالا اینم نظرت بگی اشکال نداره اون پحذف کردم پرسیدم گن ۲۵ فنره بهتره یا ۹ فنره