2777
2789
عنوان

خانومهایی که تجربه ی تزریق هورمون رشد داشتن بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 99274 بازدید | 225 پست

من ک تجربه ندارم ولی یادمه یه دوستام هم همین مدل بود خیلی خیلی امپول رشد مادرش بهش زد الان ک ۲۲سالشه قدش ۱۸۰😂 فقط ی چی سینش امسال فهمیده پرازکیسته که باید دربیاره...حالا نمیدونم واس هورمون هاس یا نه ولی خودشون حدسشون همین بود ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس ورزشی می رفت مثل بسکتبال وخرکات کششی انجام می داد؟

فوتبال میرفت البته والیبال هم گاهی رفت اره حرکات کششی رو انجام میداد دکتر گفت کلا هورمون در حدی تو بدنش ترشح میشه که موهاش و ناخنهاش رشد کنه یعنی انقدر کم

دختر من سه ماهه میزنه وزن هیچی اضافه نکرده قد هم نهایت ۲ سانت پسر شما شبا ساعت چند میخوابه؟ 

من پسرم دکتر غدد بردم گفت بچه ها حداکثر باید ساعت ۹/۳۰بخوابند تا ۶یا ۷صبح .این ساعت ترشح هورمون رشد در بدن هستش

باید یک ساعت و نیم بعد از تزریق خواب باشه پسر من تا یازده و نیم خوابه

دختر من شبا همون  ۱۱ و نیم اینا میخوابه 

ولی دکترش میگه خیلی دیره باید ۱۰ خواب باشه وگرنه فایده نداره

در حین تزریق حتما ورزش پرشی هم حتما باید بکنن

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
اسی اگه تهران هستی اسم دکتر و آدرسش رو به منم بده پسرمنم ۱۱ سالشه ولی  از نظر قدی و وزنی خیلی ک ...

من ادرس یه پزشک خوب رو توی تهران دارم برات میفرستم یه کم صبر کن اخر تاپیک برات میندیسم چون باید بگردم

فوتبال میرفت البته والیبال هم گاهی رفت اره حرکات کششی رو انجام میداد دکتر گفت کلا هورمون در حدی تو ب ...

کاش زودتر پیگیری میکردی ۱۳ سال یکم دیره

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

با مشورت دکتر متخصص اینکارو کردید ؟؟ 

اخه برادر منم بچگی خیلی ریز بود اما چند تا فوق تخصص بردیمش گفتن هورمون رشد نزنه بهتره چون با  این هورمون تمام استخوان هاش رشد میکنه و بعدها جمجه و صورت زشتی ‌‌‌‌‌‌‌‌پیدامیکنه بعضی بچه ها خیلی ریزن ولی بعد سن بلوغ یهو رشد میکنن از جمله خود من تا ۱۴ سالگی همه فک میکردن جهشی درس خوندم اونقدر ریز بودم ولی یهو تو ۱۶ سالگی رشد کردم و از اکثر همکلاسیام قدبلندتر شدم  

جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای     منظورم از جان جهانم همون خداونده 
فوتبال میرفت البته والیبال هم گاهی رفت اره حرکات کششی رو انجام میداد دکتر گفت کلا هورمون در حدی تو ب ...

از چه سنی بردیش دکتر.پیش کی می بریش.البته اگه تهران هستی اسم دکترش بگو.من پسرم پیش دکتر عیدیان می برم.

کششی هیچ فایده ای نداره و منسوخ شده در بحث رشد قد

فقط حرکات پرشی 

ببینید احتمال خیلی خیلی کمممکنه ترقومون بافث رشد توده سرطانی بشه یا صورتش زمخت بشه تزس دارم میگم دو ...

فکر کنم انقدر که هورمون بزنی دیگه  بدن خودش تنبل میشه هورمون نمیسازه باید امپول رو ادامه بدی