2777
2789
من یه نفر که دوتا اکانت داره رو شناسایی کردم...بیشترن؟ امضات>>>>>> قفلی پارسالممم ...

عزیزم😘😘

بنظر من خیلی ان، من از سال ۹۲ اینجا بودم با اکانت های مختلف، بااارها و باررر شناسایی کردیم دادیم دست نی نی یار ترکونده، تازه اون موقع ها هنوز جو سایت خیلی بهتر بود

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
فقط یکی؟!

واقعا افرین...
من اینکارو نکردم چون دیوار حاشا بلنده
با خودم فکر کردم میاد میگه من یه مادر نگرانم قضاوتم کردین...کلی فحش و نفرین...
گفتم بیخیال....

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂😂 بله فکر میکنم سوال اولم درسته!

چون در اونجا رو  قفل کردی، مجبورم اینجا بگم، بعضیا رو نباید از دست داد، با اینکه ممکنه گاهی نظراتت برای من قابل قبول نباشه، ولی میدونم پشتش استدلال داری و بافکر حرف میزنی، نه مثل بعضیا که هر چی از دهن و ذهن ( گاهی مریضشون) درمیاد رو میگن.

کاش میشد از روت کپی گرفت تو سایت پخش کرد😂😂

برام قابل احترامی، ان‌شاءالله موفق باشی و دل‌شاد🙏🙏

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

واقعا افرین... من اینکارو نکردم چون دیوار حاشا بلنده با خودم فکر کردم میاد میگه من یه مادر نگران ...

آره میدونم چی میگی، ولی بعضیاشون دیگه واقعا کرم دارن

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
چون در اونجا رو  قفل کردی، مجبورم اینجا بگم، بعضیا رو نباید از دست داد، با اینکه ممکنه گاهی نظر ...

ممنونممم
خیلی خیلی خیلی لطف دارین...
نظرات غیر قابل قبولم: کاشت ناخن😂
متشکرم همچنین شماا🌼🌼

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
ممنونممم خیلی خیلی خیلی لطف دارین... نظرات غیر قابل قبولم: کاشت ناخن😂 متشکرم همچنین شماا🌼🌼

و نماز خوندن باهاشون😂😂

خوب یادت مونده‌هاا، با اینکه کاربریم عوض شده

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

و نماز خوندن باهاشون😂😂 خوب یادت مونده‌هاا، با اینکه کاربریم عوض شده

بله بله😅
ما اینیم دیگه...😎

ممنون عزیزم بابت راهنماییت 😘

دیدین...تا شما رو تو تاپیکش تگ کردم و یه کاربر دیگه هم بهش حرف زد سریع تاپیکو قفل کرد