2777
2789
حالا فردا همین یچیش بشه میرن رو اعلامیه ترحیمش میزنن‌گلچین روزگار عجب خوش‌سلقیه بود

خدا نکشتت🤣🤣🤣🤣

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏

فکر نمیکنم خنده دار باشه چون این نوع بیماری که ایران ام جز کشورهای که اجازه عمل اینجور ادمهارو میده شهر لرستانی نمونش

❤️‍🩹 I`m ok                                                         

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فکر نمیکنم خنده دار باشه چون این نوع بیماری که ایران ام جز کشورهای که اجازه عمل اینجور ادمهارو میده ...

شهره لرستانی چه ربطی به پوشک شدن و لباسای زنونه داره؟

این آقای ۳۴ ساله اختلال داره 

غصه نخور درست میشه.
ولی اگر یک ترن.س باشه ضمیر ناخود آگاه و روح دخترش این علایق رو بوجود آورده و علاوه بر اینکه نبای ...

دخترا که دوست ندارن پوشک شن 

تو  دوره پریود و پد گذاشتن هم در عذابیم

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
سلام متاسفانه اسم کاربریش خاطرم نیست...

باعث بسی متاسفانه‌اس😜

الان آخرین تاپیکتو دیدم، جوابم اینه😡😡😡

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

باعث بسی متاسفانه‌اس😜 الان آخرین تاپیکتو دیدم، جوابم اینه😡😡😡

بخاطر اینکه درخوست تعلیق داده بودم؟ یا چون درخواست دادم اما پشیمون شدم و  تعلیق نشدم؟😅

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
دخترا که دوست ندارن پوشک شن  تو  دوره پریود و پد گذاشتن هم در عذابیم

اون قسمت رو درباره علاقه به پوشیدن لباس زنونه گفتن...

با جمله دومتون موافقمممم

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
اون قسمت رو درباره علاقه به پوشیدن لباس زنونه گفتن... با جمله دومتون موافقمممم

میگفت لباس زنونه می‌فهمیدیم تر..نس هست (چرا غیر مجاز کردن کلمه ترن..س رو😐)  ولی پوشکو که گفت خودشو لو داد

غصه نخور درست میشه.
بخاطر اینکه درخوست تعلیق داده بودم؟ یا چون درخواست دادم اما پشیمون شدم و  تعلیق نشدم؟😅

بقول اون یارو که رفته بود ساندویچ بخره، ساندویچیه ازش میپرسه سوسیس بدم یا کالباس؟ میگه دیگه اونش به خودم مربوطه😂😂

حالا منم میگم،: دیگه اونش به خودم مربوطه😂😂

البته چون یه‌اپسیلن میشناسمت، بعید میدونم متوجه نظرم نشده باشی

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

میگفت لباس زنونه می‌فهمیدیم تر..نس هست (چرا غیر مجز کردن کلمه ترن..س رو😐)  ولی پوشکو که گفت خو ...

اره...کاش بره سراغ درمانش...

شاید باورت نشه ولی یه کاربر زن نما تو سایت هست...و درگیر این بیماریه... مراقب باشین تا تو تاپیکهاش ب ...

فقط یکی؟!

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
بقول اون یارو که رفته بود ساندویچ بخره، ساندویچیه ازش میپرسه سوسیس بدم یا کالباس؟ میگه دیگه اونش به ...

😂😂
بله فکر میکنم سوال اولم درسته!

فقط یکی؟!

من یه نفر که دوتا اکانت داره رو شناسایی کردم...بیشترن؟

امضات>>>>>>
قفلی پارسالمممم بوددد😍