2777
2789

من تصمیم دارم کلااا لاکارو لاک ژل بخرم معمولی کلا نخرم اینطوری با یه تیر چنتا نشون میزنم لمینت و غیره هم میتونم انجام بدم انجام دیزاین رو ناخن کاشت با لاک ژل اوکیه؟ یا حتتتتما لاک معمولی نیازه؟ و اینکه چرا؟ 

اصلا نفهمیدم چی گفتی،دستگاه یووی هم میخری؟لاکژل زدن نیاز به بستر ساز هم داره ها،مث لاک نیست بزنی دستت و بای بای

Hair.mehri@ممنون میشم پیجم رو حمایت کنید ،سوالات حوضه زیباییتون رو صادقانه حواب میدم 
اصلا نفهمیدم چی گفتی،دستگاه یووی هم میخری؟لاکژل زدن نیاز به بستر ساز هم داره ها،مث لاک نیست بزنی دست ...

دستگاه یو وی میخرم

فکن من الان با پودر یا پولی ژل رو تیپ کاشتمو انجام دادم و مرحله کاشت تمومه کیورم کردم، الان میخوام دیزاین بزنم اما نه با لاک معمولی با لاک ژل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستگاه یو وی میخرم فکن من الان با پودر یا پولی ژل رو تیپ کاشتمو انجام دادم و مرحله کاشت تمومه کیورم ...

خب بزن باید با لاکژل بزنی دیگه

Hair.mehri@ممنون میشم پیجم رو حمایت کنید ،سوالات حوضه زیباییتون رو صادقانه حواب میدم