2777
2789

خانومای عزیز و گل و همچنین ناخنکار های عزیز و زحمت کش من برای شروع کارم خب قطعا نمیتونم پنجاه تا رنگ لاک بخرم میخواستم ده رنگ‌از پر درخواست ترین هارو خریداری کنم شما میری ناخنتو درست کنی معمولا چه رنگی میزنید و ناخنکارهای عزیژم بگن چه رنگ و تناژ هایی برای شروع مناسبه و کلا پر طرفداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هلویی

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

بنظرم خلاق باش

سفید و مشکی

رنگای اصلی رو بخر

با ترکیب رنگ‌ ایده ال مشتریت رو درست کن 

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟

یه سوال دیگه هم‌دارم من تصمیم دارم کلااا لاکارو لاک ژل بخرم معمولی کلا نخرم اینطوری با یه تیر چنتا نشون میزنم لمینت و غیره هم میتونم انجام بدم انجام دیزاین رو ناخن کاشت با لاک ژل اوکیه؟ یا حتتتتما لاک معمولی نیازه؟

قیمت لاک ها چنده مگه ؟؟

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

من بنظرم یه قرمز خوش رنگ

کرم

یاسی

بژ

سفید

کالباسی

مشکی

یه سبز صدری

و آبی نفتی

کلا سعی کن خوشرنگاشو تو هر طیف انتخاب کنی

و اینکه لاک معمولی نیازی نیست

همرو لاک ژل بگیر