2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

332 بازدید | 27 پست

عزیزان سلام

من چند تا سوال داشتم و کسی رو برای مشورت نداشتم لطفاً زود به من پاسخ بدید

من ۱ دی ماه شروع قاعدگیم بوده و تا الان که ۲۹ دی هست پری نشدم و بیبی چک زدم که مثبت بود

ناخواسته باردار شدم در حالی که قرص اورژانسی هم ۱۲ ساعت بعد از رابطه خوردم

حالا نمی دونن چیکار کنم و خیلی خیلی ناراحتم؟؟!😨

بچه چندمته 

مبارک باشه ایشالله پاقدمش پر خیر و برکت باشه برات

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

بارداری دیگ

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو تا هم فرزند دارم و اصلا خودم و همسرم بچه نمی‌خوایم و شرایطش رو نداریم

حالا همسرم میگه سقط کنیم و من خیلی گریه کردم 

نمی‌دونم چیکار کنم 😔

اصلاً چرا قرص اورژانسی ضد بارداری خوردم بازم حامله شدم؟؟!!

الان انتظار داری بهت چی بگن؟الان همه  میان میگن مبارکه و خدا داده و برو دنبال سیسمونی و ....از این حرفا،اگه کسی هم این وسط بگه سقط کن میان میخورنش و بهش میگن قاتل و بچه کش!پس اینجا جای خوبی واس این سوال نیست،تصمیمیه که خودت باید بگیری

من دو تا هم فرزند دارم و اصلا خودم و همسرم بچه نمی‌خوایم و شرایطش رو نداریم حالا همسرم میگه سقط ...

عزیزم هرچقدر از زمان رابطه بگذره و قرص رو دیرتر بخوری احتمال اثر دارو کمتر میشه‌. روی کاغذ راهنماش دقیق توضیح داده

همیشه دعا میکنم خدا به کسایی که بچه ندارن و میخوان بهشون بده

من شرایط بارداری سوم رو ندارم 

یه بچه ۱۰ ساله و یکی ۴ ساله دارم خدا رو شکر 

حالا همسرم میگه سقط کنیم و من از گناهش میترسم و از خطرش هم میترسم