2777
2789
عنوان

حال دلم 😔

387 بازدید | 50 پست

حال روحیم اصلا خوب نیست میشه واسه اینکه زودتر از این عذابی که دارم میکشم خلاص بشم  برام دعا کنید ممنون میشم 🥺🙏 انشالله هیچ کس هیچ وقت حال روحیش خراب نشه 😔

دعات کردم

منم دعا کن

امضام

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعات کردم منم دعا کن امضام

سوره ی ملک معععععجزه میکنه تو همه چییییز 

بخون خیلی زود مشکلت حل میشه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
سوره ی ملک معععععجزه میکنه تو همه چییییز  بخون خیلی زود مشکلت حل میشه

چطوری؟ چندبار

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

سوره ی ملک معععععجزه میکنه تو همه چییییز  بخون خیلی زود مشکلت حل میشه

خیلی میخونم نصف بیشتر روزم دعا و قرآن دارم میخونم امیدم فقط به خداست انشالله که به زودی روی خوش زندگی رو به منم نشون بده 

چطوری؟ چندبار

ببین من یه سری با ۲بار خوندن تو ۲،۳ روز حاجت گرفتم 

یبارم شب خوندم صب حاجت گرفتم 

یکی هم نذر کنید بعد از حاجت روایی برای کارتون خوابا مثلا ساندویچی چیزی درست کنید پخش کنید

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
خیلی میخونم نصف بیشتر روزم دعا و قرآن دارم میخونم امیدم فقط به خداست انشالله که به زودی روی خوش زندگ ...

من دعاهای دیگه رو خبر ندارم 

راستش زیاد اعتقاد نداشتم،ینی اصلا 

ولی برای حاجتم خوندم،معجزه کرد،و تصمیم گرفتم به هرکیحاجت داره بگم،۲بار حاجت گرفتم