2777
2789

بچه ها من 30 ساله ام  خواستگار که میاد اصلا نگام نمیکنه 

من هر جا مامانم برام سرکتاب گرفت گفتن جن داره باید دعا بگیری.

من واقعا مریضم اعصاب دارم  شبا که میخوابم اصلا راحت نیستم حس میکنم چیزی تو بدنمه خیلی  خیلی اذیتم تنها کاری که  میکنم فقط اشک میریزم  هر جای خوابی بهم نمیسازه. مثلا اگ برم  پذیرای بخوابم دیونه میشم باید جامو عوض کنم درصورتی ک اعضای خانواده ام اگه  همونجا بخوابن مشکلی ندارن. میخوام برا آزمون بخونم نمیتونم همش مریض احوالم از زندگیم عقبم.بدجوری تنهام سنم رفت بالا خواستگار دیگ ندارم سلامتی ندارم  زندگیم مختل شده. به نظر شما چیکار کنم دعا بگیرم 5 میلیون به بالا خانواده قبول نمیکنن.. منم هزنیه شو ندارم  واقعا جن جلو قسمت میگیره؟ هر جا رفتم دقیقا همینو بهم میگین از 17 سالگی تا الان اینجوریم . تورو خدا راهنماییم کنید 

ختم صلوات گرفتم نصفه ول کردم. خیلی چله ها گرفتم هیچ فایده ای نداره بی نماز شدم. فقط یه جسمم با درد روحی شدید. دارم از بین رفتن . چیکار کنم توروخدا کمکم کنید. اینم بگم دکتر هم رفتم قرص واینا آزمایش چیزی نبود فقط قرص اعصاب دادن که با قرص هم  خوب نشدم. وقتی فکرشو میکنم اعصاب افسردگی جن زده داغون میشم 

هرکاری میکنی بکن ولی سراغ اینچیزا نرو که اگه از خدا دل کندی و به غیر دلبستی حسابت با هموناست نه با خدا

شما فقط به یه کم اعتماد به نفس نیاز داری سی ساله های زیادین که ازدواج نکردن ولی مث شما فکر نمیکنن

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکاری میکنی بکن ولی سراغ اینچیزا نرو که اگه از خدا دل کندی و به غیر دلبستی حسابت با هموناست نه با خ ...

عزیزم مشکل من الان فقط ازدواج نیست مریضییه روحیه ام. چرا هر چیزیو به اعتماد به نفس ربط میدید. 

عزیزم یه نصیحتی بهت میکنم امیدوارم گوش بدی شروع کن به یاسین خوندن اول فقط گوش کن خواهش میکنم دنبال هیچ چیزی نرو طبق خاصیت این سوره مطمئن باش به یاری خدا مشکلت حل میشه کم کم شروع کن از روش خوندن هر روز یکبار بخون خودت بعد از چند روز حس میکنی تغییراتو من چیزی نمیگم که چقدر حالت بهتر میشه خودت امتحان کن تا متوجه بشی 🌹

🌹و خدایی که به شدت کافیست🌹
تنها دعافقط خداست واینکه توبه خودت تلقین کردی باورکن که حالت خوبه ومشکل نداره قسمت آدم هرچی باشه همو ...

آدمایی ک میان سمتم بعد ولم میکنن چی هیچ کس دوسم نداره اینم تلقینه؟ اول خودشون میکشن بعد وام میکنن

عزیزم مشکل من الان فقط ازدواج نیست مریضییه روحیه ام. چرا هر چیزیو به اعتماد به نفس ربط میدید. 

معذرت میخوام که نظر دادم ،موفق باشی

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇