2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی چون خودمم همش گرمی میخوردم سردیجات مثل ماست کمتر میخوردم بیشتر اون دو هفته زیاد سردیجات خوردم.ولی توکل به خدا کردم .دختر سالم خواستم.دخترم 4ماهشه .دوساعت میخوابه دلم براش تنگ میشه.ممنون پونه جان.
تقویم چینی هم کمکم کرد چون برای پسرم درست بود.سنتون باید میلادی حساب کنین برین تو سایتش که خارجیه بهتون سن میگه.برای چند نفر دیگه هم درست بود .دقتش 90درصد به بالاست.
نی نی سایت هم خیلی خوب بود برام.نظرات دوستان میخوندم استفاده کردم .گفتم منم تجربه امو بگم دیگران استفاده کنن..در مورد شستشو با سرکه یه قاشق سرکه در یک لیتر اب بریزین با سرنگ 10چندبار تو واژن خالی کنین.البته من بیشتر سرکه تو اب ریختم.
پس ممکنه الان باردار باشی انشالله که دختر باشه,منم خیلی فکر میکردم که اگه پسر باشه چی میشه,دیگه گفتم خدایا یه دختر سالم صالح میخوام.بچه دختر باشه ولی مریض باشه نمیخوام.اسمشم نازنین زهرا گذاشتم.امروز 4ماهه شد واکسنشو زدم الانم بیداریم هردومون چک میکنم تب نداشته باشه.انشالله خواست خودتو وخدا یکی باشه عزیزم.
مهسا جان انشالله دختر باشه.دوست منم قبلا رفته بود 12هفته. گفتن پسره ولی مادرش گفت علایمت مثل علایم خودمه که دختر داشتم 19هفته رفت گفتن دختره.در حالی که این دکتره که سونو میکرد تو 11هغته سرپسرم له من گفت احتمالا پسره که پسر شد.عزیزم توکلت به خدا باشه.من اولی دختر میخواستم تا گفتن پسره ناراحت شدم ناشکری کردم. بعد 15هفته امنیوسنتز شدم کلی استرس کشیدم گفتم خدایا پسرم سالم باشه خداروشکر سالم دنیا اومد .