2821
2789
عنوان

یه سوال

143 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

این خانومایی که خرابن چجور شوهراشون نمیفهمن

مثلا طرف شب بایه مرد زن دار خوابیده شوهرش چجور نمی‌فهمه و جلو زنشو نمیگیره؟

راستی چرا اینقدر اینجور خانوما زیاد شدن😑😑😑اینا از کجا میان؟

هدفشون از خراب کردن زندگی دیگران چیه ؟!

یا اینکار بهشون چه سودی داره جز گناه و خونه خراب کردن یه بدبخت دیگه!!😐😐

در زندگی بخشش مهم ترین چیزه وگرنه هیچ آدمی کامل نیست و بدونید زندگی هیچکس گل و بلبل نیست همه بدبختی‌های خودشونو دارن ولی آدم باید یه جاهایی کوتاه بیاد 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اینو خرابا باید جوابگو باشند که نیستند دارن م *ی *د*ن

وقتشون پره

👣وقتی به خودم آمدم :  دیدم که دیگر دلتنگت نیستم، دیگر از دستت عصبانی نیستم ،دیگرهیچ چیزی از جانب تو مرا رنج نمی‌ دهد ،دیدم دیگر به دنبال تلافی نیستم ،قهر نیستم ،در انتظار نیستم ،انگار که هیچ وقت نیامده بودی که رفتنی در کار باشد و مرا آزرده خاطر کنددیر گذشت ،سخت گذشت ،با رنج و غم گذشت،  تحمل این رنج ها به  حذف شدنت می ارزید ،و اما امروز انتخاب من کسی است که او مرا انتخاب کرده است 

بنظرم شوهراشون خودشونو میزنن به نفهمی که فقط اونو تو زندگیشون داشته باشن البته یجورایی غیرت ندارن نه که بخایم احساسی بهش نگاه کنیم...شایدم هدفشون از داشتن طرف فقط رابطه جن*سی هست براشون مهم نیست با یکی دیگس

مگه مردایی که خرابن زناشون سریع میفهمن!

اره خیلی سریع 

از رو رفتار و کردار

پدرم یکی از اون آدماست و من پارسال فهمیدم هر چند خیلی نامحسوس اینکارو میکنه ولی فهمیدم😓و تا چند هفته پیش سر این موضوع عذاب میکشیدم و افسرده بودم ولی الان مشکلی ندارم چون خودش به خودش آسیب میزنه 

در زندگی بخشش مهم ترین چیزه وگرنه هیچ آدمی کامل نیست و بدونید زندگی هیچکس گل و بلبل نیست همه بدبختی‌های خودشونو دارن ولی آدم باید یه جاهایی کوتاه بیاد 
اینو خرابا باید جوابگو باشند که نیستند دارن م *ی *د*ن وقتشون پره

خرابا اینقدر خودشون خوب میگیرن انگار مریم مقدسن

بنظرم شوهراشون خودشونو میزنن به نفهمی که فقط اونو تو زندگیشون داشته باشن البته یجورایی غیرت ندارن نه ...

شاید چون آدم باید خیلی خنگ باشه که نفهمه مگه با زنشون رابطه برقرار نمیکنن که نفهمن😑

خرابا اینقدر خودشون خوب میگیرن انگار مریم مقدسن

خرابا روح خراب جسم هم در حال تخریب یکجا یهو وامیرن 

غصه نخور

👣وقتی به خودم آمدم :  دیدم که دیگر دلتنگت نیستم، دیگر از دستت عصبانی نیستم ،دیگرهیچ چیزی از جانب تو مرا رنج نمی‌ دهد ،دیدم دیگر به دنبال تلافی نیستم ،قهر نیستم ،در انتظار نیستم ،انگار که هیچ وقت نیامده بودی که رفتنی در کار باشد و مرا آزرده خاطر کنددیر گذشت ،سخت گذشت ،با رنج و غم گذشت،  تحمل این رنج ها به  حذف شدنت می ارزید ،و اما امروز انتخاب من کسی است که او مرا انتخاب کرده است 
خرابا روح خراب جسم هم در حال تخریب یکجا یهو وامیرن  غصه نخور

ایشالا یا به راه راست هدایت شن یا بمیرن

ایشالا یا به راه راست هدایت شن یا بمیرن

انشالله ولی من که میگم خدا هم اینا رو تو لیست باطله گذاشته کاریشون نداره گذاشته به روزش باهاشون اساسی تسویه حساب کنه

خیلیام هستن نمیفهمن  کلا چه مرد چه زن هرزه بودن بده

وحشتناکه

حالا ای کاش میرفتن سمت مجردا دقیقا میرن سمت زن یا مرد متأهل 😬