2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من قرص لاغری کاتس تری رو دو ماه میخورم از داروخانه ۶۰ تاشو گرفتم ۲۱۴ هزار تومن روزی دو تاالان ۸ ...

سلام میدونم این تاپیک مال پارساله ولی منم دارم این قرص لاغریو میخورم میخاستم بپرسم آیا غذاهم کمترمیخوردین یا کاردیگه ای هم میکردین ک اینقد خوب لاغر کردین منم حدود ۷،۸کیلو اضافه وزن دارم

سلام .عزیزم منم میخام بگیرم استفاده کنم .شما تاثیری دیدی؟

سلام من یکماه نیست ک مصرف میکنم ولی همه بهم میگن لاغرشدی البته من فقط پهلوهام ویکمم شکم دارم بعدازحاملگی همینطور دیگه موند راضیم تواین مدت کم سایز دورشکمم کم شده خداروشکر 

سلام من یکماه نیست ک مصرف میکنم ولی همه بهم میگن لاغرشدی البته من فقط پهلوهام ویکمم شکم دارم بعدازحا ...

سلام عزیزم . خوبین ؟! شما ورزشو رژیم هم داشتین یا فقط همون قرص رو‌خوردین ؟!

سلام عزیزم . خوبین ؟! شما ورزشو رژیم هم داشتین یا فقط همون قرص رو‌خوردین ؟!

سلام من خیلی وقت نیست ک دارم قرص میخورم ورزش ک اصلا یعنی نه حالشو دارم نه وقتشو ولی خب فعالیتم زیاده توخونه بچه کوچیک دارم رژیمم درحداینکه مثلا شیرینی  وکیک خیلی کمترمیخورم کلا قرص اشتهارو کم میکنه من دقت کردم قبلا بیشتر میخوردم

سلام من یکماه نیست ک مصرف میکنم ولی همه بهم میگن لاغرشدی البته من فقط پهلوهام ویکمم شکم دارم بعدازحا ...

ممنونم .منن گرفتم دارم استفاده میکنم .فقط دهنم بوی بدی گرفته .بچم میگه دهنت بو میده .فکرکنم عوارض این قرصه چون قبلا این مشکلو نداشتم