هشت هفته متاسفانه سقط کردم ولی هنوز دفع نشده ،دکتر گفت برو باید ب خونریزی بیوفتی بعد دارو بدم الان هرکاری میکنم خونریزی ندارم از اون طرفم حالتهای وحشتناک بارداریم دارم تهوع بیحالی خستگی ،توروخدا اگه تجربه دارین بگین ک چی مصرف کنم ،دمنوش بابونه ورعفران خوردم چیزی نشد
بهار بودو تو بودی و عشق بودو امید،بهار رفت و تو رفتی و هرچه بود گذشت..../آدمها را به خاطر گناه دیروز سرزنش نکن شاید ک استغفار کرده باشد/ اول خودت انسان باش بعد برو منبر ....(دخترم همه زندگیمه)
بهار بودو تو بودی و عشق بودو امید،بهار رفت و تو رفتی و هرچه بود گذشت..../آدمها را به خاطر گناه دیروز سرزنش نکن شاید ک استغفار کرده باشد/ اول خودت انسان باش بعد برو منبر ....(دخترم همه زندگیمه)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زعفران غلیظ دم کن بخور طناب زیاد بزن من با اینا دفع شد البته خونریزی داشتم اینا رو خوردم اومد ...
ای خدا خیلی میترسم ،چه گرفتاری شدم
وقتی سقط کردی و بقایا مونده خونریزی نداری یعنی حتما باید کورتاژ انجام بشه عزیزم اگر عفونت کنه رحم به مشکل میخوره خدایی نکرده دیگه نمیتونی باردار بشی یا دکترت رو عوض کن یا برو زایشگاه
وقتی سقط کردی و بقایا مونده خونریزی نداری یعنی حتما باید کورتاژ انجام بشه عزیزم اگر عفونت کنه رحم به ...
نه کلا جنین و جفت هنوز دفع نشده و خونریزی هیچی نداشتم
نه کلا جنین و جفت هنوز دفع نشده و خونریزی هیچی نداشتم
فردا صبح اول برو سونوگرافی واژینال جایی که دفعه قبل رفتی نه یک جای جدید برو اگر دیدی همون نظر رو داره برو زایشگاه دارو میده خونریزی میکنی میاد فقط اول حتما برو سونوگرافی چون میگی هنوز علائم داری من پنج تا سقط داشتم وقتی سقط میکنی قبل از خونریزی تمام علائم بارداری از بین میره حتی یکی هم نمیمونه تو بدنت تو هنوز علائم داری پس حتما برو سونوگرافی واژینال انجام بده سونوگرافی عادی نری