2777
2789

شماره جدیدم آرمین

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موزیکایی ک دوست دارم‌ تو تاپیکام میذارم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ستمگر محسن چاوشی

کجا باید برم روزبه بهمانی

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

حالا هی آرمین زارعی

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی

سلامتی اون ک رف بزنیم 

اسمشُ داد بزنیم

ساقی دوباره بریز ب یادش می بزنیم

من و تو عین همیم ولی تو جررر میزنی

بالاخره منم به عشقم رسیدم:)🥺😍     خیلی دوست دارم زندگیم°•M•°💓🫂