2777
2789

خانوادش مخصوص مادرش وپدرش خیلییی خیلییییی خسیس بودن تاحدی ک هیچکسو ن دعوت میکردن ن خودشون جایی میرفتن تامبادا کسی بیادخونشون حتی خواهروبرادرا.مادرشوهرم حتی دوس نداره بچه و نوهاش بیان خونش هرچند وقتی هم بیان دستشون پره انقد تنها مونده ک افسردگی گرفتن ناجور ومیگن همه حسودن همه ازمون بدشون میاد همه دشمن ماهستن

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

باپولی ک خودم دراوردم یه مانتو خریدم برای عروسی پسرخالم الان شوهرم یک ماهه ازم قهره

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج با اين ادم كلا اشتباهه

اره خیلی اما ما شناخت چندانی نداشتیم هرچند فامیل بودیم ولی رفتوامد نداشتیم

من شوهرم خسیس نیست 

ولی مادرش زیااااد نونم نمیخوره دعوت نمیکنه بچه هاش 

بعد از من توقع داره یسره دختراشو دعوت کنم بریز بپاش کنم برای اونا 

مجازه! 

برا خودم غذا بخورم لباسی بخرم بدش میاد 

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

شاید اون پسر به اون ها نرفته باشه وقتی ببینه جقدر خسیسی بد هست. که البته یه ریسک هست. 

یه مثال شبیه‌ اون بزنم خانواده شوهرم همشون اهل دود بودن غیر از شوهر من. که الان 12 ساله ازدواج کردم ولی هیجوقت سراغ دود نرفت 

ادنی ک خسیس لزرگ شده باشه هیج کاری نمیشه کرد

واقعا

وای مثل مادر شوهر پدرشوهر منن

اگه در مرحله تصمیم گیری هستی این دلیل محکمی برا منصرف شدنه . اصلا زندگی و معاشرت باهاشون عذاب آوره . 

خب قطعا بچه هاشونم مثل خودشون تربیت شدن

من شوهرم خسیس نیست  ولی مادرش زیااااد نونم نمیخوره دعوت نمیکنه بچه هاش  بعد از من ...

بخدا نمیدونم چکارکنم من انقد ادم فقیر دیدم ک دلشون خیلی بزرگ بوده باورمیکنی گوشی نداشتم بابام برام گوشی خرید مادرشوهرم قهرکرد ک چرا گوشی خریده پول از باباش گرفته یه چیز دیگه میگرفت