2821
2789
عنوان

همسایه بیشعور

389 بازدید | 14 پست

یه همسایه داریم که معلمه و ادعاش میشه خیلی چیز حالیشه بهم برگشته میگه من تو استینم شوهر دارم نگران شوهر نباش من شوهرت میدم😑من هیچی بهش نگفتم ولی خیلی ناراحت شدم چون خودم به خودی خود خاستگار دارم و سنمم بالا نیست که محتاج این بشم که برام شوهر پیدا کنه یا برمیگرده میگه رشته تو خر خونی بوده من پسرم خیلی رشتش خوبه (اخه پسرش تجربیه من انسانی بودم الانم لیسانسمم گرفتم اونوقت این برمیگرده اینجوری میگه) هر کاری ما میخواییم تو حیات بکنیم از تو بالکن سرک میکشه هر چیزی میخریم میخواییم بیاریم تو یا هر بنایی چیزی کنیم یا زنگ میزنه یا میاد امار بگیرع😑😑😑

شعورش کمتر از سوادشه..بی محلی راه چارس رو ندید بهش

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چه بی شخصیتت چندبار باهاش محکم برخورد کن تا حد و مرزشو بدونه

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
چه بی شخصیتت چندبار باهاش محکم برخورد کن تا حد و مرزشو بدونه

هی غیر مستقیم بهش گفتم ولی نمیفهمه،یه مدتی محلش نمیدادم پیام داده ما را دیگه دوست نداری ولی ما شما را خیلی دوست داریم 😂الهی بخوره تو سرت دوست داشتنت زن

کی وقت میکنه تدریس کنه با این همه پیگیری خخ

معاونه صبحا میره مدرسه بعد از ظهر کشیک میده😂کسیم بباد خونمون بعد زنگ میزنه میپرسه کی بود اومد خونتون میخواستم بیام یکم تعریف کنم

هی غیر مستقیم بهش گفتم ولی نمیفهمه،یه مدتی محلش نمیدادم پیام داده ما را دیگه دوست نداری ولی ما شما ر ...

از من میشنوی غیر مستقیم نگوو محکم بایست تو صورتش بگو حرمت سنشم نگه ندار چون خودش برای خودش ارزش قائل نشده چی بگممم من به شخصه نمیتونم همچین آدمایی و تحمل کنم

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
از من میشنوی غیر مستقیم نگوو محکم بایست تو صورتش بگو حرمت سنشم نگه ندار چون خودش برای خودش ارزش قائل ...

تحملش سخته واقعا ،ولی یه چند باری مثل خودش منم تو زندگیش فضولی کردم یکم خودشو جمع کرد مثلا پسرش قرار بود نمونه دولتی قبول شه ولی نشد بعد من از قصد پرسیدم ایمان قبول شددد؟چرا قبول نشددد؟نخوندههه؟چرا نخوندهه؟اونکه همش خونه بود😂😂😂😂😂هیچی اونم دید فضولی کار زشته خودشو یکم جمع کرده از این به بعدم همین برنامس😂حرمتها هم حفظ میشه

چه حوصله ای دارن ملت خوشبحالشون دغدغه ندارن والا 

اره به خدا تابستون نمیدونی چه برنامه ای داشتیمباهاش هر روز سه وعده میومد میشست خونه ما و شروع میکرد به اراجیف گفتن تا پشت بوممون هم سرک کشید بعد یبار ما رو دعوت نکرد خونش 

باز اون خوبه یه همسایس ما جایی زندگی میکنیم که من جز همسایه روبه روییمون کیسرو نمیشناسم اینا فرض کن من از شغلم اومده بودم بیرون میپرسیدم دخترت چرا سرکار نمیره چیکار میکنه نمیره دخترت کجا رف با کی رف کی میاد ؟ بعد از من متنفرنا چون به زور فقط سلام میدم اونم دم درمون باشن 😑

بالاخره شد ♥️

باز اون خوبه یه همسایس ما جایی زندگی میکنیم که من جز همسایه روبه روییمون کیسرو نمیشناسم اینا فرض کن ...

اره اینم میپرسه تا نگی هم ول نمیکنه خبر مرگشم تا چند وقت پیش گفت میخواییم بریم ولی نرفتن که مثل کنه چسبیدن اینجا 🤦🏻‍♀️