2777
2789
جشن پریوووودی؟ جشن طلاقققق بر پدر هموووون....... من هنوز جشن خداحافظی هم نگرفتم. اصن من جشن عروسی نگرفتم بماند. جشن عقد هم فقط سفره اشو تو دفتر خونه دیدم. عاموووو؟م منم جشن میخوام یه جشن پریودم هم راضی ام آخه خودم که بعدش هم درد دارم نمیتونم تدارک ببینم برای من جشن قبر بگیرید. لطفا یکی از هدایا سنگ قبر زیبایی باشه کیک خوردنی باشه ها یه عکس سکسی از خودم میدم بزنید روش خوشمزه بخور یم. آخه میگن داری میمیری.... دیگه زیادی پر پر میشم آخ آخ من رفتممممم دیگه....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گود بای شوشو وووو خون که ول کن ما نیس . دارو و دکتر هم نتونستم جلو شو بگیره گود بای کالبدم من جشن قبل از مرگ میخوام اقلا .... تازه میریم اونور عشق و حال معلوم نیس اونجا قانون چگونه بر ما اعمال میشود من از دسیسه میترسم خدا نکیر و منکر و نمیخوام .... خودت بیا بکوب با گرز رو سرم... خووو آخه چرا میزنی حالا عاشقتم خداااااا مگه با تو بخندم
نا امیدی از درگاه باریتعالی بسی گناه است خدایاااا من اعتراف میکنم فقط یه دوست بامعرفت دارم بقیه فقط هستند .همونجوریا...خووو نمیفهممشون پدر صلواتی دوستمه در هر کلام هزار نکته نهفته دارد نداریما گود بای آاوعده وفا گود بای روزها آلزایمر گرفته ی خاکستری
نا امیدی از درگاه باریتعالی بسی گناه است خدایاااا من اعتراف میکنم فقط یه دوست بامعرفت دارم بقیه فقط هستند .همونجوریا...خووو نمیفهمی شون پدر صلواتی دوستمه در هر کلام هزار نکته نهفته دارد نداریما گود بای آاوعده وفا گود بای روزهای آلزایمر گرفته ی خاکستری