2777
2789
عنوان

اختلاف سنی

215 بازدید | 21 پست

۵سال پیش دو نفر از آشنا هامون هستن پسر متولد ۶۸و همسرش متولد ۵۷ 

فاصله طبقاتی ندارن و یکسانند . هردو تحصیل کرده‌ هردو بشدت مودب و با ملاحظه پسر به کمک خانواده خونه خوب در شأن و ماشین رانا صفر تهیه کرد

با اصرار و اصرار های تک پسر، خانواده با دل چرکین و اشک و دل شکسته راضی شدن ازدواج صورت بگیره جشن مفصل و ... بین تمام فامیل انگشت نما شدن اما برای خانواده پسر مهم نبود آنقدر پسرشون دوست دارن بخاطرش قبول کردن و پسر به خانواده ش گفت چون سن همسرم بیشتره ما قصد بچه دارن نداریم و لطفا سوال و تجسس نفرمایید

خانواده دختر بشدت راضی از این وصلت و خانواده پسر با اسم و آه و ناله و دلسوزی برای پسر که حیف شد پیرامون اما مراقب رابطه با عروسشون بودن که چیزی نفهمه 

عروس هنوز بعد ۵سال نمیدونه خانواده شوهر ازش متنفری شاید متوجه شده باشه اما بعیده چون خانواده پسر بخاطر پسرشون ملاحظه کارن و در ظاهر قربون صدقه عروس میرم

یک ماه پیش متوجه شدن عروس خانواده ی بیماری داره که باید هر دو پا از ناحیه لگن عمل شه وگرنه استخوان لگن دچار عفونت میشه بعد ۲هفته از بیمارستان مرخص شد

بعد ۵سال ازدواج از امروز پسر باید همسرش رو پوشک کنه براش پرستار گرفته اما زن بعضی کاراشو مثل تعویض پوشک و حمام کردن میگه باید همسرم انجام بده

مادر پسر داره دق می‌کنه چون زندگی پسرش اول راهه و از این به بعد کارشون در آمده

۵۷ جوونه....قطعا دوباره سرپا میشه

وقتی پسرشون خانم رو‌انتخاب کرده خانواده همسر با اشک و اه چرا میخوان اشیونه شون رو خراب کنن

و اینکه وظیفه همسرشه به کارهای زنش برسه و یا اینکه پرستار بگیره براش

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اگه برعکس میشد و خدای نکرده آقا مشکلی پیدا می‌کرد خانواده دختر باید دق میکردن که دختر خانم از همسرش پرستاری کنه ! یا ابن حرف فقط به خاطر بزرگتر بودن خانم هست!؟ چ استدلال  عجیبی

خوب شاید با همسرشون راحتر هستند اختلاف سنی هم اگر همدیگر رو دوست داشته باشند هیچ مشکلی نیستش

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 

زندگی مشترک همینه حالا کار ب اختلاف سنیشون ندارم هر دو حتما عاقل و بالغن 

فرض کنیم پسر این بلا سرش میومد باز میگفتن عروسمون اول زندگیشه؟

مطمئن باش عروس بیست سالم از دوماد کوچیکتر میبود باز زار میزدن ک پسرمون حیف شد

نه اگه برعکس میشد و خدای نکرده آقا مشکلی پیدا می‌کرد خانواده دختر باید دق میکردن که دختر خانم از همس ...

دقیقا

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
۵۷ جوونه....قطعا دوباره سرپا میشه وقتی پسرشون خانم رو‌انتخاب کرده خانواده همسر با اشک و اه چرا میخو ...

اصلا چنین چیزی نیس قصد خراب کردن ندارن و به کسی اجازه نمیدن حتی راجع‌به زندگی پسرشون نظر بده

الان که وضعشون اینطور شده ناراحتن

من که اصلا از اساس چنین تفاوت سنی رو که خانوم بزرگتر باشه اصلا دوست ندارم.  چون خیلی تفاوت فاحشیه.  ۵سال دیگه فیس خانوم شکسته میشه و پیر ولی پسره تازه جاافتاده و جذاب تر میشه 

ولییی وقتی ۵سال با همن یعنی همو دوست دارن. 

مادرشم خیلی دلش میسوزه خودش بیاد کمک عروس

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

دایی همسرم ۱۲ سال از خانمش کوچیکتر بود ...در سن ۳۴ سالگی تومور مغزی گرفت...۵ سال لگنی شد خانمش ازش پرستاری کرد تا اینکه فوت شد الانم ۲۰ سال از اون ماجرا میگذره ...بیماری سن و سال نمیشناسه

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

عمه من بیست و سه سال از شوهرش کوچیکتر بود مریض شد تو پنجاه سالگی فوت شد  مادرشوهرش زن نود ساله گریه میکنه وای پسرم الان کی ظبط و ربطش کنه  خودش شش ساله این زنو داره درمون میکنه چقدر خرج کرد الان باید پول مراسمشو بده 

اخرم سر سال نشده برا مرد هفتاد ساله زن گرفتن