2777
2789

کدوم بیمارستان دولتی برای سزارین خوبه؟؟؟

و اینکه میشه تو بیمارستان دولتی دکتر گرفت کدوم دکتر خوبه؟؟؟ 

برای شادی روح پدر بزرگم صلوات میفرستی دوست خوبم♥♥♥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استاتر ببخشید زیر نطر کدوم دکتر بودی و چه دکتری رو پیشنهاد میکنی برا قبل بارداری

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

من که میخوام برم الزهرا

دکترام همشون خوب و متخصص هستن

کیستم رو اونجا عمل کردم رسیدگی عالی و خوب بود خدایی،

من اتاق عمل رفتنی یکم  ارایش داشتم ،پرستاره گفت استاد پس چرا به ما میگی توی اتاق عمل ارایش ممنوعه و نمیزاری ارایش کنیم  ،اما مریص ارایش داره ،دکتره گفت اخه این دخترمهه و نازم کرد و گفت نترس و .. کلی دلداریم داد

بعد عمل هم یکم تپش قلب گرفتم و پرستارا اومدن بالای سرم بهم اکسیژن وصل کردن ،از بیرون دکتر مرد  فوق تخصص قلب اوردن بالای سرم و دکتر از شریان اصلیم خون گرفت و تا سه ساعت جواب ازمایش اومد و گفتن مشکلی نیست و از کم خونیهه

کلا سیصد تومنم هزینه عمل و بیمارستانم شد 

منم تازه وارد 38 هفته شدم احتمال زیاد برم 29 بهمن ولی نمیدونم دقیق چه روزی سزارین میکنن ولی گفتن دکت ...

تو ۲۹ بهمن رفتی تا حالا پرونده داری 

برای شادی روح پدر بزرگم صلوات میفرستی دوست خوبم♥♥♥