2777
2789
عنوان

بالاخره:)بیاید درد و دل شبونه

151 بازدید | 35 پست

ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺁﻣﺪ

ﺁﻥ ﺷﺐ ﻫﺎﯾﯽ

ﮐﻪ ﺗﺎ ﺻﺒﺢ

ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﺗﻮ

ﺑﯿﺪﺍﺭ ﺑﻤﺎﻧﻢ

ﺳﺮﺕ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺳﯿﻨﻪ ﺍﻡ ﺑﮕﺬﺍﺭﻡ

ﻭ ﺑﻪ ﺗﻮ ﺑﮕﻮﯾﻢ

ﮐﻪ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭﺕ

چقدﺭ ﺧﻮﺷﺒﺨﺖ ﻫﺴﺘﻢ  

بیاید حرف بزنیم درد و دل کنیم دخترا  

رد پای عشق را گرفتم و سر از آغوش تو در اوردم…🤍کاربری دست دو خواهر مجرد و متاهله

ب کسی ک خیلی دوسش دارم حرفامو زدم اونم سین زدو چیزی نگف دارم منفجر میشم اگه بگه تموم کنیم من میمیرم 

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

ب کسی ک خیلی دوسش دارم حرفامو زدم اونم سین زدو چیزی نگف دارم منفجر میشم اگه بگه تموم کنیم من میمیرم& ...

ثانیه ی اول که کامنتت رو خوندم فهمیدم عشق ات  و قلبت خیلی پاکه  حرف دلو زدن کار هر کسی نیست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلم گرفته دوست دارم برم بیرون 🫠

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

دلم گرفته دوست دارم برم بیرون 🫠

اوهوم منم دلم میخواد برم اونجایی که اون هست  

دلم گرفته بود، کل بلوار وکیل اباد رو پیاده رفتم و برگشتم. همسرخان زنگ زد که بسه میام دنبالت. هنوز خالی نشده بودم😭

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
ثانیه ی اول که کامنتت رو خوندم فهمیدم عشق ات  و قلبت خیلی پاکه    حرف دلو زدن کار هر ...

مرسی قشنگم 💕

من حرفه دلمو زدم دعا کن ک دلمو نشکنه

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

اوهوم منم دلم میخواد برم اونجایی که اون هست    

منم دلم میخواد با خودش برم بیرون حیفف حیففف از دلم خبر نداره 🫠

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

انقدر دلم شکست نمیتونم حرف بزنم ، انقدر حالم بده دارم میمیرم 😭💔

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
دلم گرفته بود، کل بلوار وکیل اباد رو پیاده رفتم و برگشتم. همسرخان زنگ زد که بسه میام دنبالت. هنوز خا ...

چقدر تنهایی پیاده روی توی ی جای اروم و دلنشین ارومم میکنه  

چقدر تنهایی پیاده روی توی ی جای اروم و دلنشین ارومم میکنه    

اره واقعا. انقد گریه کردم، هیشکی به هیشکی نبود. چقد خوبه ادما کاری بهم نداشته باشن

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
مرسی قشنگم 💕 من حرفه دلمو زدم دعا کن ک دلمو نشکنه

لیاقتت بیشتر از این حرفاس دختر  شاید داره به حرفات فک میکه الان

منم دلم میخواد با خودش برم بیرون حیفف حیففف از دلم خبر نداره 🫠

صد حیف  ولی ما باید نهال امید رو توی دلمون بکاریم  

انقدر دلم شکست نمیتونم حرف بزنم ، انقدر حالم بده دارم میمیرم 😭💔

با ما حرف بزن تا اروم شی دلبرکم  شاید خدا داره امتحانت میکنه

صد حیف   ولی ما باید نهال امید رو توی دلمون بکاریم    

میترسم ، میترسم با این هر لحظه فکر کردنا بهش خیلی وابسته بشم ، هرچند الانم یه لحظه از ذهنم بیرون نمیره ، احساس میکنم همیشه هست پیشمه و من کنارشم ، دیوونه شدم ، این وابستگی خیالی بده!