2777
2789
عنوان

پای پرانتزی😀

237 بازدید | 21 پست

سلام،کسی بوده که بدون عمل پاش رو درمان کرده باشه؟

میشه بگید از چه راهیی و کدوم‌دکتر!

به شدت ناراحتم برای این موضوع .نمیتونم یه شلوار بخرم صدتا مغازه رو میگردم😅از عمل جراحی هم میترسم.کاش یه راهی باشه بدون جراحی!

بریس و...رو شنیدم‌اما نمیدونم جواب میده یا نه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهی نداره به جز حراجی چون مشکل از فرم استخونه

اون ورزشام که میگن همش بیخوده

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

نه ولی با گوشی خانواده میتونم برم چطور؟

پیج  salam.shakib رو بزن، تو هایلایت هاش راجب این چیزا توضیح داده

ی تیم قوی و با دانش هم داره که میتونی عکس پاهات رو بفرستی. بهت برنامه تمرینی میدن. 

دوستم ازشون برنامه گرفت، خیلییی راضی بود

خودمم ازشون برنامه غذایی گرفتم و راضیم

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!
چه بد👩🏻‍🦯

هیم ☹️

منم همین مشکلو دارم 

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

بنظرم میشه با ورزش اصلاحش کرد قوز کمر هم بخاطر ستون فقراته ولی با ورزش درست میشه

کمر مهره داره

با ورزش نحوه کنار هم قرار گرفتن مهره‌ها اصلاح میشه

ساق پا یه استخون درازه، نمیشه فرمشو تغییر داد

دلم گرفته🥲 میخوای عمل کنی؟

نه

هر دکتری قبول نمی‌کنه مگر درد داشته باشی

بعدم ریسکش خیلی بالاست چون دوران نقاهتش خیلی طولانیه و آدم زمین‌گیر میشه

نه هر دکتری قبول نمی‌کنه مگر درد داشته باشی بعدم ریسکش خیلی بالاست چون دوران نقاهتش خیلی طولانیه و ...

پس چیکار کنیم🥲من که خیلی ناراحتم و اینو وقتی بیشتر میقهمم که میخوام لباس و مخصوصا شلوار بخرم