2777
2789
عنوان

یه کار خونگی هست که...

68 بازدید | 8 پست

یه کار خونگی هست تو برنامه دیوار تبلیغشو دیدم

آموزش طب سنتی بصورت آنلاین

بعدشم فک کنم فروش محصولات طب سنتی 

کسی اطلاعاتی راجع بهش داره؟

چجور کاریه ؟

کلاهبرداری نیست؟

برای ثبت نام و آموزش هم هزینه ای نمیگیرن

لطفا اگه چیزی میدونید بگید

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم نه کلاهبرداری نیست من خودم الان دارم کار میکنم. عالیه

خدایی میگی؟

بخدا شدیدا نیاز دارم ب یه کار خونگی

هرچی ازش میدونی بهم بگو

الان به درآمد رسیدی؟

چن وقت طول کشید تا به درآمد برسی؟

کارش چیه دقیقا

ممنون میشم جواب بدین 

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 
خدایی میگی؟ بخدا شدیدا نیاز دارم ب یه کار خونگی هرچی ازش میدونی بهم بگو الان به درآمد رسیدی؟ چن ...

ببین همه چی بستگی به تلاش خودت داره من با دوتا بچه نمیتونستم بیرون کار کنم.بله به درآمد رسیدم وخودمو درمان کردم.به حرف دیگران گوش نده مردم همیشه برای چیهایی که شناخت ندارن کلی حرف دارن.مطمئن باش درکنار درآمد رشد شخصی هم داری.

ببین همه چی بستگی به تلاش خودت داره من با دوتا بچه نمیتونستم بیرون کار کنم.بله به درآمد رسیدم وخودمو ...

ممنونم عزیزم

فقط یه سوال دیگه

بعدش که کار رو یاد بگیری باید زیرمجموعه هم بگیری؟

ممنونم عزیزم فقط یه سوال دیگه بعدش که کار رو یاد بگیری باید زیرمجموعه هم بگیری؟

بازهم دست خودته خواستی آره نخواستی نه.گروهی که من هستم عالیه انشا..گروه شما هم عالی باشه.وسعی کن به حرف منفی دیگران گوش ندی چون راه خودته باید تو بخوای تا موفق بشی.نه دیگران.

بازهم دست خودته خواستی آره نخواستی نه.گروهی که من هستم عالیه انشا..گروه شما هم عالی باشه.وسعی کن به ...

ان شاءالله 

ممنونم از پاسخگوییتون مرسی