2777
2789
عنوان

خونتون الان تو چ وضعه از نظر نظافت خودم ک...😒😶‍🌫️

| مشاهده متن کامل بحث + 1548 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا مرتب 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
عزیزم چ گلهای نازی داری    

نظر لطفتونه 😍 قابل شما رو نداره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

من ی اشپز خونه کوچیک دارم ک راه داره ب خونم همه کارام تو اونه یعی اشپزخونه اصلیم دکوریه  اون ا ...

اها بعد خواهرشوهرت چطور دیده 😐

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

من چهار پنج روزه سرما خورده بودم امروز بهتر شدم خونه افتضاااااااح بودا یعنی یچیز میگم یچیز میشنوی کمرم از ساعت ده صبح تا الان بریده انقد کار کردم هیچی ام نخوردم هنوز همه جارو تمیز کردم فقط دسشویی حموم مونده و خودم ک ده برابر خونه چرکولی ام دیگه حمومم بمونه برا فردا الان خونه تمیزه خستم ولی خب حس تمیزیش خوبه

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

مجردم،خونه بابام که تمیز کردنش با منه ولی بشدت بهم ریختست و بدلیل رعایت نکردن و قدر ندونستن همینطوری میذارم بمونه تا بفهمن واسه تمیز کردنش ادم از کت و کول میوفته☺️😂

خدایا به امید خودت...🤍🦋،درخواست دوستی رد میشه🙃
دلم خونه خواست🙃

عزیزم انشاءالله به زودی برید خونه خودتون زندگی کنید

ما هم بعد چند سال ، بعد نزدیک ۳۰ سال زندگی پدر مادرم ، بعد از سختی خونمون رو ساختیم 🥰

برای پولدار شدن

خرید ملک

۳ روز پشت سر هم

در یه ساعت مشخص مثلا ۱۲

با و وضو و رو به قبله به اندازه ابجد کبیر اسمتون ( سوره قدر بخون _ به صورت جدا هم چهارقل ) بخون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

کاااااملا مرتب

همه چیز سر جای خودشه

ولی باردارم جارو و دستمال و گاز پاک کردن و شستن سرویسا رو نمیتونم انجام بدم

ولی مرتبه همه چی

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️