2777
2789
عنوان

آخرین خداحافظی:)

292 بازدید | 7 پست

بالاخره عزم ، عزم رفتن بود ، هوا گرم بود و خورشید تب می‌کرد و من ، من همچون تکه ابری رها شده هر دم می‌باریدم.

کسی متوجه ی احوالم نبود !

در واقع هیچ کس نباید خبر دار میشد . من تنها مسیرم را باید طی میکردم ، اگر آنها می‌فهمیدند ، هیچ گاه رخصت رفتنم نبود!

تمام وسایلی که دوست داشتم و آخرین لباسی که رنگ طوسی دلنشینی داشت را برداشتم ، دفتر لحظه هایم که پر از غم های اندوه دلم بود را در زیپ سمت چپ کوله ام جا دادم.

دیگر آماده بودم .

قصد داشتم روز قبلش همه را در آغوش بگیرم شاید بلکه برگشتی نبود ، اما ، هیچ کس با من خوب نبود .

اگر در آغوششان میگرفتم سکته ی تعجب را می زدند .

صدای همهمه خانه را فرا گرفته بود اما من ، اشک پس اشک به فرداهای رفتنم فکر میکردم .

بار دیگر اتاقم را نگاه کردم.

با خودم فکر کردم پس از رفتنم در نبودم ، کسی بود که با بوییدن عطر اتاقم با یاد من اشک در چشمش حلقه زند؟

کسی بود با دیدن کتاب هایم دلتنگم شود ؟

کسی بود لباس های جا مانده ام را در آغوش میگرفت؟

نمیدانم!

بار دیگر از آینه نگاهی به خود انداختم ، موهای بافته شده ی زیبایم بر حال چشم گریانم پوزخند میزد!

مانتوی آبی آسمانی و شالی سیاه ، درست به سیاهی همان روز!

کوله ام سنگین بود اما کسی حتی متوجه اش نشد که با این بار گران عزم کجا کرده ام.

مهم بودم؟ نه !

با هر قدمی که بر میداشتم سیل عظیم خاطرات هجوم بر ذهنم میبرد و طاقتم را طاق میکرد.

من چگونه باید رها میکردم ؟

خانه ای که سال ها بزرگم کرد ، خانه ای که بار ها در آن اشک ریختم ، خانه ای که صدای خنده های آمیخته با بغضم را شاهد بود .

من چگونه باید میرفتم ، با کدام پا؟

در را بستم و سمت حیاط قدم برداشتم ، کوله ام را جابه جا کرده و کفشم را پوشیده و حرکت کردم .

حیاطی که بار ها قضاوت زمین خوردن هایم را کرد .

تابی که گوشه ی حیاط بود چشمک میزد و یادآوری میکرد که چقدر روی آن نشسته و تنها اشک ریختم .

مصمم ترم میکرد برای رفتن!

خارج شدم .

خانه را پشت سر گذاشتم.

و حالا من نباید بر میگشتم!

بر نگشتم .

او دیگر رفته بود . . . 🌱🤍

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگ بود🙂💫

داستانی که برگرفته از واقعیت باشه، قشنگه!🫠💚💚

ممنون بابت نظرت!🤍🌱

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

عوفففففففف حوصله ندارم رمان بخونم شرمنده

مشکلی نیست ، رمان نبود که 😁

به سلامتی کجا عزم سفر کردی

😂 کرده بودممم الان دیگه گذشت از نوشته های زندگیم بود .