2777
2789

با اینکه تو تاپیک قبلیام همه گفتن حق با تویه بازم پشیمونم حالم بده نباید جوابشو میدادم طفلکی نه از پدر مادرش خیری دید ن از ما بچه هاش الاهی بمیرم فقط کاش خفه میشدم😭

راهی که داریم میریم تهش قشنگه ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر منی ... آینده من تباه شده بخاطر یه سری کارهای خودشو پدرم 

چندروز پیش یه بحث شدیدی کردم کلی از گذشته حرف زدم و شاکی شدم 

نشست از داستان زندگیش گفت که خونه بابام چه بدخبت هوایی کشیدم و از دست بابات چه بدخبتی هاایی کشیدم و این حرفا 

بعد برگشت گفت دیگه بغلت نمیکنم  مادر نداری برو زودتر عروسیتو بکن برو که جلو چشمم از دستم عذاب نکشی 

حالا هم چندروزه باهام حرف نمیزنه نکاهمم نمیکنه 

دلم برای خودم میسوزه:) که همه این سال‌ها تباه شدم ولی بازم تهش همه چی میفته گردن من

چقدر منی ... آینده من تباه شده بخاطر یه سری کارهای خودشو پدرم  چندروز پیش یه بحث شدیدی کردم کل ...

الاهی بمیرم برای دلت عزیزم درکت میکنم 

الاهی بمیرم برای دلت عزیزم درکت میکنم 

خدانکنع :) 

گاهی اوقات میگم مگه چیکار کردم از بچگی باید اینطور میکذروندم ... 

بخاطر گله و شکایتی که به حق بود بهش گفتم اینهمه سال تو دلم مرده بودی مثل این بی مادرها کسی رو نداشتم درد ودل کنم بودید ولی برای من نه ... 

اونم حالا دیگه محل نمی‌ده کلا ...

معذرت بخوا بغلش کن بوسش کن مادره میبخشه

ازین لوسبازیا بدش میاد داشت ظرف میشست از پشت بغلش کردم گفتم تا نبخشی ولت نمیکنم بازم نبخشید بعدش بازم دعوا شد🥲

خدانکنع :)  گاهی اوقات میگم مگه چیکار کردم از بچگی باید اینطور میکذروندم ...  بخاطر گله ...

منم تو زندگی مشترک پر مشکلم بخدا بهش نمیگم ک بهم نریزه غم نخوره ولی میبینم درکم نمیکنه اصلا دیگه منم هی غر زدم از اذیتا که کرد گفتم بهش گفتم میخواستی دخترنیاری و ... خیلی ناراحت شد

منم تو زندگی مشترک پر مشکلم بخدا بهش نمیگم ک بهم نریزه غم نخوره ولی میبینم درکم نمیکنه اصلا دیگه منم ...

نمی‌دونم بالاخره من مقصرم یا نه 

چندروزه دلم گرفته ... 

دارم به این فکر میکنم کجای این عدالته که من تو مجردیم اینقدر اذیت شده باشم ... حتی الان که دوران عقدم ... بعد دهن به شکایت باز کنم و اینطور جواب بگیرم 

خب به فرض که رفتارهای پدرم باعث شده رفتارهای مادرم اونطوری باشه ... به جای اینکه بدتر ناراحت بشه و بیشتر درکم کنه قهر می‌کنه حرف نمیزنه محل نمی‌ده 

دلم میخواد کلا نباشم 

نمی‌دونم بالاخره من مقصرم یا نه  چندروزه دلم گرفته ...  دارم به این فکر میکنم کجای این ع ...

عزیزم مقصر نیستی والدین با تمام دلسوزی و مهربونیشون گاهی خیلی به روح ادم آسیب میزنن ناخواسته

منم از دوران عقدم یادم میاد حالم بد میشه انقدر بهم غر میزدن