2777
2789
عنوان

لطفا منطقی نظر بدین

70 بازدید | 7 پست

یکی راهنمای خواست خواستم نظر شما بدونم

یکی پدرش یک ملک بنامش زد بصورت امانت ب ای برادرش چون معتاد بود گفت ترک کرد برگردونه ده سال پدرش فوت کرد تو این ده سال خیلی تلاش کرد برادر ترک نکرد هیچ ملک و ماشین همه چیش فروخت دود کرد. تو این ده سال ملک امانت  اجاره داد هزار تومن خرج نکرد حالا میگه میخام پول اجاره ک گرفتم برای برادر پاین شهر سویت بخرم ۵۰۰ میلیون میمونه نقد بدم بهش و خونه و مغازه بزنم بنام بچش تا زنش کار خونه مردم نکن . هرچند با زن برادر در ارتباط هست فقط برادرش ترد کرد 

منم گفتم کار خوبی میکنی یکسری گفتم نه حق برادرت که میگه فردا اونم دود کنه  نفرین زن و بچش برای منه

❤️🌷

هر چی سهمش هست بزنه بنام بچه برادرش حق فروش هم نده اون دیگه امتحان خودش پس داده هر چی بدن بهش دود میکنه حداقل زن و بچش سرپناه داشته باشن

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم نزنه بنامش 

دود میکنه همش و باز 

بزاره توش کار کنه ترک کنه بعد 

ماکارونی هستم:)نام کاربری فان هست و من اون کاربری که برامون خاطره سازی کرده نیستم (کاربرهای دو سه سال پیش متوجه هستن منظورم کدوم تاپیکه). چون کاربری قبلیم به ناحق ترکید نمیخواستم برگردم بعد یهو یاد این تاپیک افتادم و فقط به عشق خودش برگشتم و نامم برگرفته از اونه. کاربری اون خانوم ترکید ولی ازش عذرمیخوام اگه راضی نیست برای اسمم و چون نمیشه تغییر داد نام کاربری و امیدوارم ببخشه 😬
اگه متاهل هستن و بچه دارن همه چیز رو به نام اون بچه بکنن؛خودشون هم به عنوان قیم یا یه بزرگ‌تر دورادو ...

بچه داره دوتا بزرگن کوچیک نیستن  میگه خونه میده دختر و مادر بشینن مغازه پسرش کار کنه چون یکجا مغازه کرایه کرده کار میکنه

❤️🌷

بچه داره دوتا بزرگن کوچیک نیستن  میگه خونه میده دختر و مادر بشینن مغازه پسرش کار کنه چون یکجا م ...

دو دونگ مادر دو دونگ دختر دو دونگ پسر

هم خونه هم مغازه

تا بعدا مشکل و اختلافی پیش نیاد و همه هم یه سر پناه داشته باشن هم یه آب باریکه