2821
2789
عنوان

ترس از ازدواج

275 بازدید | 25 پست

امروز یه تاپیک خوندم در مورد خواسته شوهرش که میگفت دلم میخواد رابطه از عقب باشه ناراحت بود واقعا هم ناراحت کنندس در عین حال ضررهای غیر قابل جبران داره و واقعا خودخواهیه یه ادمو میرسونه که سلامت شریک زندگیش اصلا براش مهم نیست نمیفهمم واقعا،الان بیشتر از این میترسم که نکنه همچین ادمی تو زندگی من بیاد چطور قبل ازدواج این ادمو دک کنم 😐چطور یسریا همچین شوهریو تحمل میکنن یا بدتر اصلا میشه طلاق گرفت یا نه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از مردا میتونم بگم ۹۸ درصد همچین درخواستی دارن اونی ک ادم باشع و خوب باشه میگه و ت بگی ن تموم‌میکنه چون دوس ندارع دردتو ببینه

اونی هم گاوه دیگ گاوه

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
با گاو چه برخوردی میشه داشت؟؟

بضیا ک کلا نمیفهمن واقعاهچ جورع یا زنه هم دوس دارع و باهم ...

اگ نمتونه تحمل کنه جدایی بهترین کارع دیگ

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

همشون اینو میخوان .. اگه بگی نه اونایی که آدم باشن بیخیال میشن و اونایی که گاو باشن ولت نمیکنن و زندگی رو به کامت زهر میکنن و با هزار دوز و کلک به خواستشون میرسن 

کسی کهفانتزی جنسی داره که به طرف مقابل آسیب میزنه سالم نیست

درسته اینم جزو فانتزی هاست ،یکی تو همون تاپیکه نوشته بود از اول اجازه ندید میشه که تعهدی چیزی گرفت ؟؟

همشون اینو میخوان .. اگه بگی نه اونایی که آدم باشن بیخیال میشن و اونایی که گاو باشن ولت نمیکنن و زند ...

چقدر دنیا کثیفه ،چرا باید یه زن انقدر تحقیر بشه؟حالم از هر چی مرده بهم میخوره دیگه