2777
2789
عنوان

رشد قد🌝🌝🌝

261 بازدید | 21 پست

داداشم 17سال و دوسه ماهشه  قدش 175 و این حدودا

امروز اسرار میکرد واس قد ببرین دکتر منو و مامانم میگف ن قدت خوبه اینا

میخواستم بدونم این قدش بلندتر میشه اصلا؟راهی بوده که نتیجه دیده باشین؟؟

فقط دکتر غدد،عالیه

خیلی سریع ببریدش

سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آرش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میشه عزیزم بره دکتر حتما شوهرم من ۱۸۶واقعا لذت میبرم هروقت قدوبالاشو نگاه میکنم.ولی خودم نمی‌دونستم اگه دکتر برم قدم بلندتر میشه متاسفانه زمانش گذشته و پشیمونم ۱۶۲ام

خدایا امیدم فقط به تویه♥️🥀
واقعا تاثیر داره؟آخه میگفتن فقط قرص کلسیم میدن

ن امپول میزنن

سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آرش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "  
شوهرم نرفته برادرشوهرم قدش دومتره رفته آمپول زدن رشدش قطع شده

دومتر😨

آخه داداش من میخواد اضافه کنه ایشون رفتن قطع کنن خب

نمی‌دونم تاثیر داره یا نه واقن😂

دومتر😨 آخه داداش من میخواد اضافه کنه ایشون رفتن قطع کنن خب نمی‌دونم تاثیر داره یا نه واقن😂

دکتر رفتن ضرر نداره عزیزم نهایت یه هزینه ویزیت دکتر میدین بازم هرجور صلاح میدونید

خدایا امیدم فقط به تویه♥️🥀
دکتر رفتن ضرر نداره عزیزم نهایت یه هزینه ویزیت دکتر میدین بازم هرجور صلاح میدونید

مرسی عزیزم ن دیگ حتما میبریمش ببینم چی میگن.ولی خب تو شهر ما هم فک نکنم دکتر خوب غدد باشه باید ببریمش مشهد