2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو رو خدا برا منم دعاکنین بدجور دلم شکسته 

‌ هرچـے طوفآڹ زندگیـٺ بزرگـ تر باشهـ.... رنگیـڹ ڪموݧ بعدݜ قشنگ ترهـ^_^🐾🌈️                                                   SOMETIMES THE BEST REVENGE IS TO SMILE AND MOVE ON . 
تو رو خدا برا منم دعاکنین بدجور دلم شکسته 

الهی هرچی میخای بشه ..منم این ماه دارو خورده بودم بس که بیبی منفی دیدم داغون شده بودم پریشب هم بیبی منفی شد خیلی گریه کردم خیلی حالم بد شد واقعا از ته دلم میخام حاجتت براورده بشه عزیزم ...❤️ کاش عکسشو نمیزاشتم دلتون نشکنه ..ببخشین

خدایا شکرت💕.

عزیزم آخرین پریودت کی بود و چند روزه هست سیکلات؟

استرس برای مسایلی که کنترلش از دست ما خارجه توهین به حکمت خداست دوستان عزیزم.با اضطراب و نگرانی، شیرینی این دوران رو به خودمون تلخ نکنیم.بیاین توکل کنیم به خدای بزرگمون
۳۰ اذر ۲۸ روزه

مبارکت باشه عزیزم بی بیت واقعا مثبته

فردا یه بتا هم بدی خیالت راحت میشه 

استرس برای مسایلی که کنترلش از دست ما خارجه توهین به حکمت خداست دوستان عزیزم.با اضطراب و نگرانی، شیرینی این دوران رو به خودمون تلخ نکنیم.بیاین توکل کنیم به خدای بزرگمون
۳۰ اذر ۲۸ روزه

آخرین اقدامت کی بوده ؟