2777
2789
علایم خارج رحم نمیدونی چیه

چرا درد و لکه بینی و رشد کم بتا

ولی هر درد و لکه بینی ای نشون دهنده خارج رحمی نیست

چرا به خارج رحمی فکر میکنی؟

تو فردا بتا بده اگه اوکی بود و هیچ علایمی مثل درد خیلی زیاد و لکه بینی نداشتی دیگه هیچ کاری نکن تا سونوی قلب

یعنی هی نری بتا بدی

فکر بدم نکن خارج رحمی اگه سابقه نداشته باشی واقعا نادره

استرس برای مسایلی که کنترلش از دست ما خارجه توهین به حکمت خداست دوستان عزیزم.با اضطراب و نگرانی، شیرینی این دوران رو به خودمون تلخ نکنیم.بیاین توکل کنیم به خدای بزرگمون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا درد و لکه بینی و رشد کم بتا ولی هر درد و لکه بینی ای نشون دهنده خارج رحمی نیست چرا به خارج رحم ...

خیلی کمر دردم...دلمم مثل وقتی ک مثانه پرمیشه درد میکنه...از چند روز قبل موعد اینطورم

خدایا شکرت💕.
خیلی کمر دردم...دلمم مثل وقتی ک مثانه پرمیشه درد میکنه...از چند روز قبل موعد اینطورم

اینا که طبیعیه درد خارج رحمی (وقتی جنین یه کم رشد میکنه مثلا ده روز دیگه) یه چیزی در حد سنگ کلیه س

استرس برای مسایلی که کنترلش از دست ما خارجه توهین به حکمت خداست دوستان عزیزم.با اضطراب و نگرانی، شیرینی این دوران رو به خودمون تلخ نکنیم.بیاین توکل کنیم به خدای بزرگمون
الهی هرچی میخای بشه ..منم این ماه دارو خورده بودم بس که بیبی منفی دیدم داغون شده بودم پریشب هم بیبی ...

ممنونم عزیزم  تبریک میگم من خیلی خوشحال شدم وقتی دیدم مثبت شده امیدوارم یه بچه تپل و سالمو خوشگل داشته باشین گلم چون دعای نی نی سایتیا زود براورده میشه واسه همین گفتم 

‌ هرچـے طوفآڹ زندگیـٺ بزرگـ تر باشهـ.... رنگیـڹ ڪموݧ بعدݜ قشنگ ترهـ^_^🐾🌈️                                                   SOMETIMES THE BEST REVENGE IS TO SMILE AND MOVE ON . 
ممنونم عزیزم  تبریک میگم من خیلی خوشحال شدم وقتی دیدم مثبت شده امیدوارم یه بچه تپل و سالمو خوشگ ...

فدای تو عزیزم خیلی دعات میکنن مطمئن باش❤️

خدایا شکرت💕.
فدای تو عزیزم خیلی دعات میکنن مطمئن باش❤️

تشکرعزیزم

‌ هرچـے طوفآڹ زندگیـٺ بزرگـ تر باشهـ.... رنگیـڹ ڪموݧ بعدݜ قشنگ ترهـ^_^🐾🌈️                                                   SOMETIMES THE BEST REVENGE IS TO SMILE AND MOVE ON .