2777
2789
عنوان

به یکی پول دادم نمیدونم چجوری بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 40 پست
نمیدونم ولی من عمرم این خورده پول را نگرفتم بیشتر خجالت میکشم بگیرم..    

اتفاقا هرچقد نگیری اونا پرروترمیشن

من خودم نزدیک سه تومن ازدونفر طلب دارم هعی دلم سوخت نگرفتم باز پیام دادن پول می خوان،دنبال حقت نباشی فکر می کنن نشستی خونه برات پول میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم این کلکا قدیمیه بهش پیام بدع بگو پولم رو لازم دارم ممنون میشم واریز کنید پایینشم شماره کار ...

منم همین مشکل دارم با برادرم چهارصد دادم یه وسیله خریدم برای روز مادر بعد گفت شماره بده بهت میدم شماره کارت دادم تعارفی کردم گفتم عجله‌ای نیست هر وقت خواستی بریز اینم اینقدر بد دست دیگه پول آدم نمی‌ده یه بار هم روز مادر خواهر بزرگم چیزی خرید گفت پول میدم نداد من احمق چند بار دیدم اینا زرنگن باز گول خوردم این زنش اینقدر خسیسن و زرنگ بازی در میارن پول مردم ندن لجم گرفته 

منم همین مشکل دارم با برادرم چهارصد دادم یه وسیله خریدم برای روز مادر بعد گفت شماره بده بهت میدم شما ...

شماهم یبارهمین بلارو سرش بیار بگو یچیزی بگیر برای مناسبتی حساب کنه شماهم پولشوندع

منم همین مشکل دارم با برادرم چهارصد دادم یه وسیله خریدم برای روز مادر بعد گفت شماره بده بهت میدم شما ...

چقدر بد دوباره پیامک کن

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
پیامک دیده از عمد پول نمیدن بار اولشون نیست که 

ووای الان پیامک دادم گفتم 

انقدر راحت شدم 

به یه نفرم تابستون ۱ تومن دادیم باید به اونم بگم بده 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲